KINFO: Loimun työelämämessut 20.11.

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
To Loka 8 15:42:51 EET 2018


 ?Hei kaikki luonnontieteilijät!

Loimun Opiskelijat - Turku järjestää työelämämessut tiistaina 20.11. klo 10.30-14.00 Turun Yliopiston Naturassa (20014 Turun Yliopisto). Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Turun Yliopiston biologian laitoksen, Turun Yliopiston ja Åbo Akademin työvoimapalveluiden Rekryn ja Arbetsforumin, sekä Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liiton Loimun kanssa.

Työelämämessut ovat verkostoitumistapahtuma paikallisten turkulaisten yritysten ja työnantajatahojen sekä opiskelijoiden välillä. Yritykset esittelevät toimintaansa omilla infopisteillä ja rekrytoivat mahdollisesti tulevia kesätyöntekijöitä ja työelämään pian siirtyviä opiskelijoita. Infopisteiden lisäksi tapahtuman yhteydessä pidetään työelämäaiheisia luentoja, jatko-opintoinfo jatko-opiskelijoille ja jatko-opintoja harkitseville, sekä Turun Yliopiston ja Åbo Akademin työelämäpalveluiden (Rekry ja Arbetsforum) CV-klinikka. Infopisteet ja CV-klinikka pidetään Naturan 1. kerroksen aulassa, ja luennot aulan salissa X. Messujen jälkeen Turun Yliopiston biologian laitos jatkaa vielä luentoja omalla ohjelmallaan alumneilleen.

Luennot:
Tapahtuma avataan Loimun toiminnanjohtajan Mikko Salon puheella, jossa hän kertoo yleisesti Loimusta ja sen toiminnasta. Sen jälkeen kuullaan puheet kolmelta menestyksekkäältä tutkijalta, jotka antavat vinkkejä työelämään ja inspiroivat oman uran suunnitteluun: Harry Jalonen (FT orgaaninen kemia, Åbo Akademi), Ilari Sääksjärvi (Turun biodiversiteettiyksikön johtaja, FT, dos., Turun Yliopisto) ja Jyri-Pekka Mikkola (Prof. teknillinen kemia, Åbo Akademi & Umeå University). Lisätietoa puhujista julkaistaan FB-tapahtumassa! Lopuksi pidetään infotilaisuus jatko-opiskelijoille ja jatko-opintoja harkitseville. Infotilaisuudessa Turun Yliopiston ja Åbo Akademin edustajat kertovat jatko-opinnoista yliopistoilla ja miten jatko-opintoihin haetaan. Lisäksi Loimu ja Mela kertovat jatko-opiskelijoille suunnatuista palveluistaan. Jatko-opintoinfot sekä Jyri-Pekka Mikkolan puhe ovat englanniksi, muut luennot ovat suomeksi.

Aikataulu:

Yritykset ständeilevät klo 10.30 - 14.00 (tai niin kauan kuin yleisöä riittää)

CV-klinikka klo 11.00-14.00

Luennot (Natura, luentosali X):
Klo 10.30 - 11.00: Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo - Mikä on Loimu?
Klo 11.00 - 11.30: Harry Jalonen - Yhden orgaanisen kemistin uraputki
Klo 11.30 - 12.00: Ilari Sääksjärvi (aihe julkaistaan myöhemmin FB-tapahtumassa)
Klo 12.00 - 12.30: Jyri-Pekka Mikkola - Imagine and believe in dreams, but be patient, very patient. Fast money is always a bubble.
Klo 12.30 - 12.45: Åbo Akademin jatko-opintoinfo
Klo 12.45 - 13.00: Turun Yliopiston jatko-opintoinfo
Klo 13.00 - 14.00: Loimun ja Melan jatko-opiskelijaluennot


Työelämämessut ovat oiva tilaisuus tutustua paikallisiin alojemme yrityksiin ja Loimuun, hioa CV huippuunsa, saada vinkkejä ja inspiraatiota omalle urapolulle ja kenties vielä löytää seuraava kesätyöpaikka!

Messuilla järjestetään myös arvonta jossa voi voittaa upeita palkintoja! Palkinnot julkaistaan FB-tapahtumassa kohtapuolin ;)

FB tapahtuma löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/1879005172216945/

Seuraa siis FB-tapahtumaa niin saat lisätietoa arvonnasta ja tapahtuman puhujista.

Tervetuloa verkostoitumaan!

?Ystävällisin terveisin,

Noora Sissala
Loimun kampuspromoottori Turussa
promoottori.turku at loimu.fi

************

Viestin välitti

Tommi Vienonen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi??


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20181108/9e3e7180/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo