KINFO: Muistutus Kaljaviestistä ja Jurabileistä 17.10. / Reminder of Beer relay and Jurabileet 17.10.

TYK ry tapahtumat tapahtumat at tykry.fi
Ma Marras 15 18:21:57 EEST 2018


In English below

Hei,

muistutuksena, että keskiviikkona järjestämme yhden syksyn kohokohdista, nimittäin Kaljaviestin!! Jatkoina Kaljaviestille toimivat Jurabileet yhdessä Asteriskin ja Synapsin kanssa. 

Tässä muistilista kaljaviestistä:

- Ilmoittautuminen ja lähtö tapahtuu keskiviikkona 17.10. klo 17-18 Proffan kellarista. Klo 18 jälkeen ei tapahtumaan enää oteta uusia osallistujia.
- Joukkueessa voi olla 4-6 henkeä, ja jokainen joukkuelainen maksaa 3 € osallistumismaksun, jolla saa merkin jatkobileisiin. 
- Lähtöpaikalta saa kartan, jonka avulla kierrätte joukkueen kanssa omassa tahdissa rasteja. Rastit sijoittuvat baareihin, ja kohteliaisuuden sekä mahdollisesti rastiin liittyvien tehtävien takia jokaisella rastilla joukkueen jäsenistä vähintään puolet ostavat jotain juomaa.
- Muistakaa pukeutua teeman mukaisesti ja nimetkää joukkueenne! Jatkobileissä palkitaan sekä voittajajoukkue että paras asu. 


Tässä vielä Jurabileiden esittelyteksti:

Jurabileet 17.10. @Vegas

Voihan lentoliskojen hirmuyö, Jurabileet ovat täällä!
​
Kaikki sai alkunsa, kun talsipa kerran herra Timo T. Rex kohti kotiaan maittavan dino-illallisen jälkimainingeissa. Yhtäkkiä yötaivaalla näkyi kumma kajastus, ja pian naapurin Brachio-sisarukset juoksivat kauhuissaan vastaan kertoen maailmanlopun tulleen. Herra Rex kysyi, mihin Pirjottarella ja Paavolla oli niin kova kiire, eikö maailmanloppu kuulunut viettää muun perheen parissa? Sisarukset tiesivät kertoa, että parhaat apokalyptiset bileet vietettäisiin kuulemma Vegasissa, jonne oli kerääntynyt jo monen eri lajin edustajia nauttimaan massasukupuuton luomasta joukkohysteriasta. Herra Rex päätti ottaa oman onnensa onkeen ja lähti sisarusten mukaan. Mutta kuinkas sitten kävikään?

Jos haluat tietää, kuinka herra Rexin loppuilta sujui, kiidä sinäkin Strutsiliskon lailla Vegasiin juhlistamaan Jurabileitä! Lupaamme illan menon olevan kaikkea muuta, kuin fossiilinen!

Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/2703059086586946/

TL;DR
MITÄ? Jurabileet
MISSÄ? Vegas Night Club
MILLOIN? 17.10.
PALJONKO? 3€

*****************

Hi,

Beer relay is getting closer, so here are some tips for the event:

- Registration for relay starts 17.10. 17-18 o'clock @Proffan kellari. You cannot participate after that. 
- The team can have 4-6 members and each one of them have to pay 3 € as an entry fee. You will get a badge for the after party.
- At least half of the team must buy some drinks in different bars.
- Remember to dress up according to some theme and name your team, best team and costumes will get an award.  

Tl;dr for the after party:

WHAT? Jurabileet
WHERE? Vegas Night Club
WHEN? 17.10. 22 o'clock
HOW MUCH? 3 €
Link for the facebook-event: https://www.facebook.com/events/2703059086586946/


Bileterkuin,

Tapahtumavastaavat
TYK ry
tapahtumat at tykry.fi


Lisätietoja postituslistasta Kinfo