KINFO: Loimun syyskuun infoviesti

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe Syys 14 19:42:01 EEST 2018


​​​Loimuavaa syyskuuta kaikille!

Nyt jos koskaan kannattaa liittyä loimulaisten kirjavaan joukkoon, sillä käynnissä on sekä Loimun fuksikampanja, että Loimun Opiskelijat – Turun jouluristeilyhyttiarvonta kaikille syyskuun aikana liittyville pilteille, fukseille ja fetuksille! Lisäksi käynnissä on tuutorikampanja, johon osallistumalla Loimun alojen tuutorit voivat voittaa 50 € superlahjakortin! Jäseneksi voi liittyä Loimun nettisivuilla www.loimu.fi/liity-opiskelijajaseneksi. Piltit voivat myös liittyä jäseneksi Loimun piltti- ja fuksisaunaillassa, joka järjestetään 1.10 klo 18 alkaen TYY:n saunalla. Lisätietoa näistä kaikista löytyy alta!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fuksikampanja

Loimun työttömyyskassaton opiskelijajäsenyys on ilmainen kaikille pilteille, fukseille ja fetuksille vuoden 2018 loppuun saakka, sekä koko vuoden 2019, kun liittyy Loimun jäseneksi ensimmäisen opintovuotensa aikana! Jäseneksi voi liittyä Loimun ständeillä, joita järjestetään eri puolilla kampusta kuukausittain, tai Loimun nettisivuilla www.loimu.fi/liity-opiskelijajaseneksi. Jäseneksi voi liittyä myös piltti- ja fuksisaunaillassa 1.10.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuutorikampanja

Kyllä nyt tuutoreita hemmotellaan!

Loimu jakaa 50 euron Superlahjakortin* valtakunnallisesti kahdeksalle (8) eniten fukseja eli vuoden 2018 syksyllä aloittaneita opiskelijoita liittymään saaneelle tuutorille. Liittyneiden fuksien määrä arvioidaan suhteessa koulutusohjelmassa paikkakunnalla aloittaneisiin. Kilpailuaika on 20.8.-31.10.2018.

Kilpailuun osallistuvan tuutorin täytyy olla Loimun jäsen. Jotta tuutori voisi saada palkinnon, fuksin on kirjoitettava tuutorin nimi Loimun liittymislomakkeen Lisätiedot-kenttään. Maan parhaille tuutoreille ilmoitetaan henkilökohtaisesti palkinnostaan. Muistattehan, että fuksille jäsenyys on ilmainen vuoden 2019 loppuun saakka. Liittyä voi paperilomakkeella esimerkiksi Loimun opiskelijaständeillä, joita järjestetään tasaisin väliajoin kampuksilla tai sähköisesti osoitteesta www.loimu.fi/liity-opiskelijajaseneksi.

 *Superlahjakorttia voi käyttää yli 100 liikkeessä. Katso liikkeet tarkemmin sivulta https://www.gogift.com/fi-FI/content/super-consumer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jouluristeilyhyttiarvonta

Syyskuun (tai orientaatioviikon) aikana Loimuun ja Loimun Opiskelijat – Turkuun liittyneiden uusien opiskelijoiden kesken arvotaan 4 hengen (B4) hytti luonnontieteilijöiden jouluristeilylle! Joten jos et ole vielä jäsen, kipin kapin liittymään! Jäseneksi voi liittyä Loimun nettisivuilla www.loimu.fi/liity-opiskelijajaseneksi. Muista merkata liittymislomakkeeseen haluavasi liittyä myös Loimun paikallisjärjestöön (Loimun Opiskelijat – Turku)! Hyttilippujen voittaja arvotaan 3.10, joten arvontaan kerkeää vielä mukaan liittymällä Loimun pilttisaunalla 1.10!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piltti- ja fuksisauna 1.10

Tervetuloa kaikki piltit, fuksit, fetukset ja tietysti myös tuutorit Loimun piltti- ja fuksisaunailtaan!
Piltti- ja fuksisauna järjestetään maanantaina 1.10 klo 18 alkaen TYY:n saunalla.
Piltti- ja fuksisauna on rento tapahtuma, jossa saa tutustua muihin piltteihin luonnontieteiden eri aloilta. Luvassa saunomista ja ilmaista ruokaa ja juomaa! Paikalla ovat myös esittäytymässä Turun kampuspromoottori ja Loimun Opiskelijat - Turun hallituslaisia, joilta voi (ja kannattaa) kysyä työelämään ja ammattiliittoon liittyviä kysymyksiä. Lisäksi tapahtumassa kerrotaan tarkemmin liiton opiskelijoiden jäseneduista. Piltti, mikäli pilttipassissasi on työelämätapahtuma, ota passisi mukaan ja hae merkintä!
Piltti- ja fuksisaunalla on viimeinen mahdollisuus osallistua Loimun Opiskelijat – Turun jouluristeilyhyttiarvontaan. Tarjolla on neljän hengen B4-hytti onnekkaalle voittajalle ja hänen kavereilleen. Arvontaan voi osallistua liittymällä Loimuun ja Loimun Opiskelijat – Turkuun! Arvonta suoritetaan 3.10 ja voittajaan ollaaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Muistattehan, että Loimun opiskelijajäsenyys on ilmainen kaikille fukseille vuoden 2018 loppuun saakka, sekä koko vuoden 2019!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​
Viestin välitti

Tommi Vienonen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi​​

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20180914/32e29dac/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo