KINFO: Piltti- ja fetussitsien ilmoittautuminen 6.9. / Registration of Pilttisitz 6.9.

Maria Nieminen maria.p.nieminen at utu.fi
Ma Syys 3 11:29:25 EEST 2018


In English below.

Hei! 

On taas se aika vuodesta kun TYK ry:n uudet piltit ja IVA ry:n uudet fetukset perehdytetään akateemisten pöytäjuhlien saloihin. Piltti- ja fetussitsit järjestetään tänä vuonna torstaina 20.9. klo 18 Q-talolla. Ilmoittautuminen alkaa 6.9. klo 12, ja ilmolinkki jaetaan samana päivänä sähköpostitse. Kiintiöt ovat ensin auki vain pilteille / fetuksille, tuutoreille sekä hallitukselle 10.9. klo 12 asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen on avoin kaikille muille TYK ry:n ja IVA ry:n jäsenille. Ilmoittautuminen päättyy 13.9. 

Järjestämme sitsikoulutuksen 17.9. maanantaina klo 18 salissa ARC1. Tämä on tärkeä tilaisuus ensimmäisen vuoden opiskelijoille, jotta sitsit sujuisivat sulavasti ja sääntöjen mukaan. Saavuthan siis paikalle! 

Lisäinfoa sitseistä on luvassa ilmoittautumisen yhteydessä. Näitä et missään nimessä halua missata, joten ole nopea! 

***********

Hi!

It's time to introduce our freshmen to sitzparties! Sitzparties will be held on Thursday 20.9. at 18 o'clock in Q-House. Registration for the freshmen, tutors and board starts 6.9. at 12 o'clock and for the other members 10.9. at 12 o'clock. Registrationlink will be send later with more information about this event. 


Yst. terveisin / Regards, 

Tapahtumavastaavat
IVA ry ja TYK ry
tapahtumat at tykry.fi


Lisätietoja postituslistasta Kinfo