KINFO: Kastajaiset ja Jääräsauna

Tuomas Räty jtjrat at utu.fi
To Elo 30 12:01:39 EEST 2018


TYK ry ja Nucleus ry järjestävät uusille opiskelijoille perinteiset Kastajaiset 3.9. Kastajaiset starttaavat fukseille ja pilteille tarkoitetulla rastikierroksella, joka aloitetaan Tuomiokirkolta klo 17.00. Paikalle tulisi kuitenkin saapua viimeistään 16.45, jotta rastikierros päästään aloittamaan ajallaan. Muutoin rastien kiertämisessä voi tulla armoton kiire! Rastikierros päättyy viimeistään klo 21.00.

Jatkopaikkana rastikierrokselle toimii Maarian Mahdin urheilutalo (Paimalantie 305, 20380 TURKU), jonne jokaisen tulisi itsenäisesti selviytyä esimerkiksi bussilla. Kauppatorilta paikan päälle menevät bussit 22 ja 22A. Bussista jäädään pois Keinumäentien pysäkillä (1091), josta on urheilutalolle n. 200m kävelymatka. Suotavaa olisi varata bussia varten tasaraha (3e), jotta vältymme ikävältä palautteelta. Urheilutalolta on järjestetty yhteiskuljetus pois, joka lähtee klo 1.00. Jotta kaikki varmasti mahtuvat mukaan, lähtee toinen kuljetus klo 1.50. Kuljetus maksaa 2e. Tähän etenkin olisi tärkeätä varata tasaraha.

Urheilutalolla on saunomis –ja grillausmahdollisuus, joten saunakamat ja muutama makkara (/*insert mikä tahansa muu grillattava syötävä) kannattaa ottaa mukaan! :) Urheilutalolla myös julistetaan rastikierroksen voittajajoukkue sekä annetaan kemistien kaste.

Maarian Mahdissa järjestetään myös tänäkin vuonna perinteiseen tapaan Jääräsauna klo 18.00-21.00 ennen fuksien ja pilttien saapumista. Paikalle ovat tervetulleita muut kuin Kastajaisiin osallistuvat järjestömme jäsenet. Pyydämme teitä ystävällisesti noudattamaan poistumisaikaa, sillä tilan kapasiteetti ei ikävä kyllä riitä enää sitten kun fuksit ja piltit saapuvat paikalle.

Terveisin,
Tuomas Räty
Piltti –ja tuutorivastaava
TYK ry


Lisätietoja postituslistasta Kinfo