KINFO: Kraatteria voi nyt vuokrata/ You can now rent Kraatteri

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ti toukokuu 8 20:51:36 EEST 2018


Hei! Hi!

In English below

Hallitus on päättänyt alkaa vuokraamaan uutta tilaansa Kraatteria jäsenistölleen veloituksetta. Viestin lopusta löydät sopimusehdot. Olemme myös luoneet Kraatterin säännöt, joita tulee tietysti noudattaa - myös tilaa vuokratessa. Nekin löytyvät vietin lopusta. Vuokraamisessa voit olla yhteydessä hallitukseen sähköpostitse osoitteeseen kemistit at lists.utu.fi, ja hallitus päättää tapauskohtaisesti, vuokraako tilaa haluttuna aikana haluttuun tapahtumaan. Mikäli mielit tilaa vuokrata, ole siis ajoissa yhteydessä meihin. Seuraavan hallituksen kokousajan löydät nykyään lauantailätinöistä.

******************************************
TYK ry's board has decided to rent our new student space Kraatteri (Finnish for "Crater") for its members. Board created also rules for the place. Unfortunetely terms of rent and the rules are only in Finnish but we are translating them, don't worry. If you're intrested in renting Kraatteri, please contact TYK ry's board kemistit at lists.utu.fi before next boards meeting. You find the time in TYK ry's calendar on our website tykry.fi and in our weekly mail, "LAuantailätinät".  The board decides if they are willing to rent Kraatteri at that particular time and for that particular event. You can also contact us just for more information, don't be afraid to ask.

Terveisin/Regards,

Jenni Peuhkurinen
Puheenjohtaja/ Chairman
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
puheenjohtaja at tykry.fi

*********************************************************************************

SOPIMUSEHDOT

1.	Vuokraaminen
-Vuokrausaika on lähtökohtaisesti 16.00 - 12.00 arkisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.
-Vuokrausajasta voi neuvotella sopimuksentekohetkellä.
-Tilan vuokraaminen on jäsenille ilmaista.

2.	Tilassa oleskelu
-Vuokraaja on vastuussa kaikista tilassa olevista henkilöistä koko vuokrauksen keston ajan.
-Kengät jätetään aulan puolelle eikä niitä käytetä tilassa sisällä.

3.	Tilan siivoaminen
-Tilan tulee olla vuokrausajan päättyessä siivottu vähintään samaan kuntoon, jossa se oli ennen vuokrausta. Tilan ollessa epäsiistissä kunnossa, ota yhteyttä vuokraajaan.
-Tilan lisäksi myös käytävät, keittiö ja vessat kuuluvat siivousalueeseen, mikäli niitä on käytetty.
-Lattian siivoamiseen löytyy siivousvälineitä Q-talon alakerran palo-oven oikealla puolella sijaitsevasta siivoushuoneesta.
-Vuokraaja vie tölkit ja roskat mukanaan vuokrauksen päätyttyä.
-Jos tila ei ole siivottu vuokrauksen jälkeen, siivouksesta peritään tapauskohtaisesti vähintään  50 € siivousmaksu ja vuokraajalta voidaan evätä vuokrausoikeus ja pahimmassa tapauksessa jäsenyys.

4.	Tilan kalusteet ja irtaimisto
-Tilasta ei saa poistaa mitään kalusteita, irtaimistoa tai tuotteita, jotka olivat siellä varauksen alkaessa.
-Tilan huonekaluja tulee käsitellä hellävaroen, sillä varaaja on vastuussa kaluston kunnosta varausajan päättyessä.
-Varaaja on vahingonkorvausvelvollinen kaikesta rikkomastaan uuden tuotteen hinnan sekä mahdollisten muiden kulujen verran. 

************************************************************************************************

Kraatterin säännöt
•	Tilan ollessa vuokrattuna, vuokraaja on vastuussa tilan sääntöjen noudattamisesta. Mikäli tila ei ole vuokrattuna ja sitä haluaa käyttää, oven saa avata ainoastaan hallituksen jäsen tai toimihenkilö. Tällöin oven avannut henkilö on vastuussa tilan sääntöjen noudattamisesta.
•	Avaimen haltija on vastuussa kaikista tilassa olevista henkilöistä koko oven auki pitämisen ajan ja on velvollinen huolehtimaan, että tilasta poistuttaessa se on vähintään samassa kunnossa kuin tilaan tultaessa. Tilan lisäksi myös käytävät, keittiö ja vessat kuuluvat siivousalueeseen, mikäli niitä on käytetty. Lattian siivoamiseen löytyy siivousvälineitä Q-talon alakerran palo-oven oikealla puolella sijaitsevasta siivoushuoneesta. Mikäli roskikset täyttyvät tilan käyttämisen aikana, on tilan käyttäjä velvollinen viemään roskat ulos Q-talon takana sijaitseville roskiksille.
•	Muut kuin yhdistyksen jäsenet voivat oleskella tilassa, mutta tällaisen henkilön tilaan tuonut yhdistyksen jäsen on vastuussa tämän henkilön sääntöjen noudattamisesta.
•	Tilaan tultaessa ole valmis esittelemään jäsentarrasi.
•	Tilassa olijat ovat vahingonkorvausvelvollisia kaikesta rikkomastaan uuden tuotteen hinnan sekä mahdollisten muiden kulujen verran. Kaikki korvaukset mietitään tapauskohtaisesti.
•	Tilasta ei saa poistaa mitään kalusteita, irtaimistoa tai tuotteita, jollei avaimen haltija anna tähän erillistä lupaa. Kaikki palautetaan tilaan takaisin vähintään samassa kunnossa kuin käyttöön otettaessa.
•	Kengät jätetään aulatilaan ulko-oven viereen eikä niitä käytetä tilassa sisällä.
•	Kraatteriin kulku tapahtuu aina ulkokautta, ellei toisin sanota. Yläkertaan vievää ovea ei käytetä missään tilanteessa, ellei se ole vuokrattuna Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:lle ja heiltä on annettu lupa tähän. 
•	Ulko-ovien lukitukset saa avata samalla, kun tilaan saapuu, jotta seuraavien kulku tiloihin olisi helpompaa. Mikäli lukituksen avaa, tulee ovien lukkiutuminen varmistaa tilasta poistuttaessa. Ovet on pidettävä suljettuina, vaikka ne eivät lukossa olisikaan.
•	Sääntöjen noudattamatta jättämisestä voi seurata tilan käyttöoikeuden epääminen ja pahimmillaan yhdistyksestä erottaminen. Jokainen sääntörikkomus käsitellään tapauskohtaisesti.
•	Turun yliopiston Kemistit TYK ry:n hallitus voi muuttaa näitä sääntöjä parhaaksi katsomallaan tavalla.


Lisätietoja postituslistasta Kinfo