KINFO: Tervetuloa FiTech-saunaan ke 11.4. TYYn saunalle!

TYK ry kemiankopo kemiankopo at tykry.fi
To Huhti 5 18:51:32 EEST 2018


Hei,


Ja tervetuloa Digitin, Nucleuksen ja FITechin järjestämään FITech-saunailtaan keskiviikkona 11.4. klo 1800 TYY:n saunalle. Paikalla on FITechin Turun projektikoordinaattori Tommi Marjanen kertomassa FITechin tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi tarjolla on saunomista, beer pongia, rentoa hengailua sekä pientä tarjoilua.


Mutta mikä on FITech?


FITech on Suomen tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, jossa opintojaan tarjoavat Aalto-yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto sekä Åbo Akademi. Sen tavoitteena on auttaa tekniikan alan sopivia osaajia ja Lounais-Suomen kasvavia yrityksiä löytämään toisensa.


FITech tarjoaa Turussa muun muassa sivuaineita teekkareille sekä luonnontieteiden ja matematiikan opiskelijoille, täydennys- ja muuntokoulutusta diplomi- ja amk-insinööreille, uusia maisteriohjelmia tekniikan ja filosofian kandinaateille sekä diplomityöprojekteja teekkareille. Tämä kaikki tehdään yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.


Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Syksyllä alkaa noin 15 sivuainetta, joista suureen osaan voivat osallistua niin teekkarit kuin luonnontieteiden ja matematiikan opiskelijatkin. Sivuaineiden alat vaihtelevat esimerkiksi terästekniikasta energiatekniikkaan ja robotiikkaan. Lisäksi tarjolla on erilaisia pienempiä, yksittäisiä kursseja, kuten jo käynnissä olevan projektinjohtamisen peruskurssi tai kesällä 2018 Turussa toteutettava autonomisten laivojen kesäkoulu. Opinnot koostuvat kontaktiopetuksesta ja verkko-opinnoista. Tarkemmin opintojen sisältö päivittyy seuraavien viikkojen aikana FITechin nettisivuille http://www.fitech.io.


Tilaisuus on täysin maksuton ja sen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta FITechin tarjoamista palveluista. Menossa mukana myös TEK.


HUOM: kesän 2018 autonomisten laivojen kesäkoulun ilmoittautuminen on käynnissä ensi maanantaihin asti! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.


Ystävällisin terveisin,
Jeremi Nyyssönen
Puheenjohtaja,
Nucleus ry


*************************************


Viestin välitti,

Matias Kari

Kemian koulutuspoliittinen vastaava

kemiankopo at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20180405/7929015b/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo