KINFO: Hae opiskelijaedustajaksi yliopiston hallintoon! Haku päättyy tänään!

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ma Marras 23 15:50:25 EEST 2017


Opiskelijoita haetaan yliopiston hallintoon kaksivuotiskaudelle (1.1.2018 - 31.12.2019). Poikkeuksena yliopiston kirjaston neuvottelukunnat, joihin haetaan opiskelijaedustajia 31.7.2019 päättyvälle kaudelle.

Haussa voit hakea seuraavien toimielimien paikkoja, suluissa haettavien edustajien lukumäärä:

  *   Yliopiston hallitus (2+0)
  *   Yliopistokollegio (10+10)
  *   Tiedekuntien ja kauppakorkeakoulun johtokunnat (33+33)
  *   Täydennyshaku: yliopiston kirjaston neuvottelukunnat (0+2)

Opiskelijajäseniksi ovat TYYn ohjesäännön<https://www.tyy.fi/sites/tyy.fi/files/hyvliite2_ohjesaanto_hallinnon_opiskelijaedustajien_valinnasta.pdf> mukaan hakukelpoisia henkilöt, joilla on oikeus suorittaa alempi korkeakoulututkinto, ylempi korkeakoulututkinto, lisensiaatin tai tohtorin tutkinto, erikoislääkärin tai erikoishammaslääkärin opinnot Turun yliopistossa. Hakukelpoisuuden edellytyksenä on lisäksi se, että opiskelija on ilmoittautunut läsnäolevaksi. Hakukelpoisia eivät kuitenkaan ole henkilöt, jotka ovat päätoimisessa, vähintään kaksitoista kuukautta kestävässä työsuhteessa yliopistoon. Päätoimisuuden rajana pidetään 30 tuntia viikossa.

TYYn hallinnon opiskelijaedustajien valintaa koskevan ohjesäännön mukaan hallinnon opiskelijaedustajapaikat on rajattu kolmeen per henkilö. Rajaus ei koske tiedekuntien tai laitosten sisäisiä työryhmiä. Kirjauksella pyritään hallinnon opiskelijaedustajapaikkojen tasaiseen jakaantumiseen.

TYY korostaa toiminnassaan avoimuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme saavamme hakijoiksi mahdollisimman runsaslukuista joukkoa eritaustaisia ihmisiä.



Hakuaika  päättyy 23.10.2017 kello 23.59.


Terveisin,
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20171023/25725a48/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo