KINFO: Kraatterijuttuja/couple of things about Kraatteri

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ke Marras 4 00:10:14 EEST 2017


English below


Hei!


Pari juttua Kraatterista:


Kraatterin ollessa sinne kulku tapahtuu ulkona olevasta metallisesta ovesta, ei yläkerran juhtatilan kautta. Yläkerran ollessa auki siellä on muita vuokralaisia, joita ei saisi häiritä.


Mistä sitten tietää Kraatterin olevan auki? Seuraamalla yhdistyksen Google-kalenteria, jonka löydät osoitteesta http://tykry.fi/toiminta/tapahtumakalenteri/. Seuraamista helpottaaksesi voi lisätä myös kalenteriin omaan kalenteriisi oikeasta alanurkasta, niin aukiolon seuraaminen on helpomaa. Koitetaan kehittää mahdollisimman kätevä systeemi tähän, mutta mennään nyt tällä.


Nokkelimmat ehkä jo huomaavat että sinne on merkitty huomiselle aukioloa klo 18 eteenpäin. Jos siis ei ole vielä etkoilupaikkaa Palapelibileillä, niin kannattaa suunnata Q-talon kellariin.


----------------------------------------------------------


Just couple things about Kraatteri:


When Kraatteri is open, you must use the metal door on the outside. You cannot pass through the lobby on the ground floor, because if it is open, it is rented by someone else.


So how do you know if Kraatteri is open? You can check it from our Google calander, where we update if someone is keeping Kraatteri open or when we know when it is going to open. You can make this process earier by adding the calender to your own. This is probably not the best solution for we well use it for now.


If you you are looking for pre-party before tomorrows party, Kraatteri will be open from 18:00 onwards


Regards,

Risto Jokinen

TYK ry:n puheenjohtaja

puheenjohtaja at tykry.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20171003/6b9135a8/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo