KINFO: Kraatteri - TYK ry:n uusi tila/TYK ry's new student space

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Su Syys 24 19:32:26 EEST 2017


Hei!



English below



Kevään ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa päätettiin vuokrata ainejärjestöllemme uusi vapaa-ajantila. Tila sijaitsee TYYn uuden juhlatilan, Q-talon (Nummenpuistokatu 2), kellarissa ja se on saanut nimekseen Kraatteri. Arcanumin Toimisto ei ole katoamassa mihinkään, vaan molemmat tilat tulevat olemaan käytössä. Kraatterissa tullaan järjestämään sinne sopeutuvia yhdistyksen tapahtumia ja sen on myös tarkoituksena toimia eräänlaisena olohuoneena ja hengailutilana jäsenistöllemme.



Kraatteri on kooltaan 34 m2 ja on yksi neljästä toimistotilasta kyseissä kellarissa. Tilan varustelu on vielä hieman vaiheessa, tällä hetkellä sieltä löytyy muutamia nojatuoleja, hyllykkö, BeerPong-pöytä ja äänentoisto. Tarkoitus olisi saada tilaan samaa henkeä, kuin upealla Toimistollamme Arcanumilla. Jos sinulla on jäämässä ylimääräiseksi jotain huonekaluja, jotka voisivat Kraatteriin sopia, niin tulemme mielellämme hakemaan ne pois. Kunnon siis ei tarvitse olla mitään priimaa, mutta mielellään käyttökelpoista. Esimerkiksi sohvat, pöydät tai säilytystilat ovat tällä hetkellä tervetulleita. Niistä voi laittaa mailia osoitteeseen puheenjohtaja at tykry.fi.



Pyrimme saamaan Kraatteria mahdollisimman hyvin jäsenistön käyttöön. Tällä hetkellä tätä vaikeuttaa se, että tilaan pitää kulkea avaimella, eikä niitä vielä tällä hetkellä ole kuin kaksi kappaletta. Lähiaikoina meidän pitäisi saada niitä lisää. Kraatterin käyttäminen siis vaatii, että siellä on järjestömme hallituslainen tai muu avaimen haltija päästämässä porukan sisään.  Pyritään kehittämään jokin kanava Kraatterin aukioloista tiedottamiseen.



Milloin sitä sitten pääsee katsomaan? Hyvä mahdollisuus tähän on ensi viikon keskiviikkona, kun koittavat Pilttisitsit ja niiden jatkobileet Q-talolla. Tervetuloa siis vilkaisemaan!


------

TYK ry's additional association meeting decided to rent a new space for our organization. This new place called Kraatteri (Finnish for "Crater", funny joke about it being located in a hole next to "Moon mountain") is located in the basement of Q-talo (Adress: Nummenpuistokatu 2). Our old office is not going anywhere for now, so these two are supposed to complement each other.

Kraatteri is currently missing some equipment and furniture, so if you have something that you want to get rid of and could be useful to us, we will gladly come and take if of your hands. Currently we are missing key stuff like sofas, tables and storage space. If you have something, you can contact me at puheenjohtaja at tykry.fi

We try to make it so that Kraatteri is available to our members as much as possible. Currently restrictions are caused by our lack of keys to place. Use of Kraatteri requires for someone to let you in through the locked doors. We will try to think of a better way to let you know when Kraatteri is open.

One chance to see the place for yourself is on Wednesday 27.9. during our Freshmen sitzparty and its afterparty. Come and have look then!

Terveisin
Risto Jokinen
TYK ry:n puheenjohtaja
puheenjohtaja at tykry.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170924/0f199a3d/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo