KINFO: Loimun syyskuun infoviesti

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Syys 9 21:52:08 EEST 2017


Loimuavaa syyskuuta kaikille!


JOS ET OLE VIELÄ LOIMUN JÄSEN


Nyt jos koskaan kannattaa liittyä loimulaisten kirjavaan joukkoon, sillä käynnissä on sekä Loimun fuksikampanja että Loimun opiskelijat - Turun jouluristeilyhyttiarvonta!


Loimun fuksikampanja: Loimun kassaton opiskelijajäsenyys on ilmainen kaikille fukseille, pilteille ja fetuksille lopun vuodesta 2017 sekä koko vuoden 2018 ajan! Nauti siis kaikista Loimun jäseneduista aivan ilmaiseksi!


Loimun opiskelijat - Turun jouluristeilyhyttiarvonta: Loimun turkulainen opiskelijajärjestö on päättänyt hemmotella kaikkia ristelynhimoisia opskelijoita arpomalla hytin (B4) Luonnontieteilijöiden jouluristeilylle uusien loimulaisten kesken. Osallistuaksesi arvontaan sinun täytyy liittyä Loimun jäseneksi sekä Loimun opiskelijat - Turku:n jäseneksi syyskuun ständillä 19.9 tai fuksi- ja pilttisaunalla 26.9. Loimun opiskelijat - Turku:n jäsenyys on ilmainen, ja jäsenenä pysyt parhaiten perillä siitä, mitä kaikkea Loimu tarjoaa juuri Turussa.


Syyskuun ständi pidetään 19.9 Arcanumilla klo. 10-12. Kaikki ständillä liittyneet saavat näiden edellä mainittujen herkkujen lisäksi Rostenin maukkaan leivoksen kera kahvin tai teen.


Leivoksen ansaitsee myös vastaamalla Loimun ja Agronomiliiton yhteiseen opiskelijatutkimukseen. Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken (valtakunnallisesti) arvotaan neljä 50 euron arvoista ravintolalahjakorttia. Tutkimuksessa kartoitetaan opiskelijoiden työskentelyä kesällä 2017 ja lukuvuonna 2016-2017. Vastauksesi tutkimukseen on ehdottoman tärkeä, vaikka et olisikaan ollut töissä kesän tai lukuvuoden 2016-2017 aikana, sillä se antaa tietoa myös niistä opiskelijoista, jotka eivät ole työskennelleet tutkittavana ajanjaksona. Tietoja käytetään opiskelijoiden edunvalvonnassa esimerkiksi opintotukeen ja opintojen aikaiseen työntekoon liittyen. Palkkatietoja käytetään palkkasuositusten ja palkkaneuvonnan viitearvojen määrittelyssä. Opiskelijatutkimukseen voi vastata myös kotona yleisen linkin kautta.

Vastaathan kyselyyn 19.9.2017 mennessä: http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/16965a


Fuksi- ja pilttisauna (IVA:n fetukset sekä tuutorit tottakai myös tervetulleita) järjestetään tiistaina 26.9 klo. 18 lähtien TYY:n saunalla. Tarjolla on rentoa hengailua, saunomista ja pientä purtavaa. Paikalla on myös Loimun kampuspromoottori Jessica jolta voi (ja on jopa suositeltavaa) kysyä ammattiliittoon ja työelämään liittyviä kysymyksiä.


JOS OLET JO LOIMUN JÄSEN


Loimun opiskelijat - Turku ständeilee tiistaina 19.9 klo. 10-12 Arcanumilla. Paikalle kannattaa saapua ainakin vastaamaan Loimun ja Agronomiliiton yhteiseen opiskelijatutkimukseen. Ständillä tutkimukseen vastanneille jaetaan maukkaita Rostenin leivoksia. Lisäksi kaikkien vastanneiden kesken (valtakunnallisesti) arvotaan neljä 50 euron arvoista ravintolalahjakorttia.


Tutkimuksessa kartoitetaan opiskelijoiden työskentelyä kesällä 2017 ja lukuvuonna 2016-2017. Vastauksesi tutkimukseen on ehdottoman tärkeä, vaikka et olisikaan ollut töissä kesän tai lukuvuoden 2016-2017 aikana, sillä se antaa tietoa myös niistä opiskelijoista, jotka eivät ole työskennelleet tutkittavana ajanjaksona. Tietoja käytetään opiskelijoiden edunvalvonnassa esimerkiksi opintotukeen ja opintojen aikaiseen työntekoon liittyen. Palkkatietoja käytetään palkkasuositusten ja palkkaneuvonnan viitearvojen määrittelyssä. Opiskelijatutkimukseen voi vastata myös kotona yleisen linkin kautta.

Vastaathan kyselyyn 19.9.2017 mennessä: http://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/16965a


Jäsenenä olet saanut henkilökohtaisen linkin s-postiisi opiskelijatutkimusta varten, käytä sitä ensisijaisesti vastatessasi kyselyyn. Jos et löydä henkilökohtaista linkkiä voit toki vastata yleisen linkin kautta.


Aiotko hakea töitä opiskelujen ohessa? Tai ehkä joulusesongiksi? Tai kenties haluat jo nyt valmistautua paikoitellen jo tammikuussa alkavaan kesätyönhakuun? Syyskuussa voit hyödyntää jäsenyyttäsi ja osallistua Loimun CV-klinikkaan Turussa keskiviikkona 27.9 klo. 13-17. CV-asiantuntijoillemme voi tuolloin varata 30 minuutin henkilökohtaisen ajan tapahtumakalenteristamme: https://event.contio.fi/loimu/Calendar//. Klinikoita järjestetään kaksi samanaikaisesti:?


  *   Biocity, Tykistökatu 6, 2. Kerros, Biologi Seminarierum (Kalenterissa nimellä CV-klinikka Turku)

  *   Axelia, Piispankatu 8, 4. Kerros, luentosali Aspelund (Kalenterissa nimellä CV-klinikka Åbo Akademi)


Molempien klinikoiden asiantuntijat puhuvat molempia kotimaisia, joten suomenkielisenä voi osallistua kumpaan vain.

Vielä on paikkoja jäljellä, mutta kannattaa ilmoittautua ajoissa. Klinikasta saa eniten irti jos tuo jo valmiin CV:n kommentoitavaksi, mutta voi paikalle saapua luonnoksenkin kanssa.


Mukavaa syksyn alkua toivottaen ja viestin pituutta pahoitellen,


Jessica Nielsen

Loimun kampuspromoottori Turussa

promoottori.turku at loimu.fi<mailto:promoottori.turku at loimu.fi>

Puh. 040 9365 633


?

**************************************

Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170909/15b981d9/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo