KINFO: Excursion Hollantiin!

TYK ry yritysyhteistyö yritysyhteistyo at tykry.fi
Ma Elo 21 16:33:03 EEST 2017


In English below.

Hei,

Syksy lähestyy jo kovaa vauhtia ja samalla myös TYK ryn perinteinen excursio. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Hollannin vanhin kaupunki Nijmegen ja ajankohta on 25.-28.10. Reissulla on tarkoituksena tutustua kaupunkiin ja mahdollisesti myös paikallisiin yrityksiin ja opiskelijoihin. 

Matkalle on varattu myös vapaampaa aikaa, jolloin voi käydä mm. museoissa. Hostellin vieressä on mm. muZIEum, Grote Markt ja Valkhof Park, joten tekemistä ja näkemistä riittää. 

TYK ry järjestää osallistujille majoituksen ja ohjelman. Lentoliput Amsterdamiin on kuitenkin ostettava itse. Reissulle voit päästä jopa alle 250 eurolla valitsemalla hyvät lennot! Majoitus tulee maksamaan noin 75€, lennot voi ostaa noin 150 euron hintaan ja bussimatkan Nijmegeniin alle 20 eurolla.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 28.8. klo. 12 ja matkalle pääsee 25 ensimmäistä ilmoittautunutta. Eli olethan nopea!

Ilmoittautuminen on sitova.


Hello,

TYK ry's excursion is almost here and this year we are going to Nijmegen, the oldest city in the Netherlands. The trip is on 25.-28.10 and we are supposed to meet the local students and companies and also explore the beutiful city of Nijmegen. 

TYK ry arranges the accommodation and program. You'll have to buy only the plane tickets. The trip could cost less than 250€ if you pick good flight. 

The signing up starts 28.8. 12 o'clock and only 25 people can come to the trip. So be fast!


Terveisin,
Emilia Kortelainen
Excuvastaava, TYK ry
yritysyhteistyo at tykry.fi
  



Lisätietoja postituslistasta Kinfo