KINFO: Esitä hyvä juttuidea ja voita 1 500 euroa

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Huhti 15 22:40:28 EEST 2017


Esitä hyvä juttuidea ja voita 1 500 euroa

Kemianteollisuuden juttukilpailu journalismista kiinnostuneille opiskelijoille

Esitä hyvä idea ja osallistu Kemianteollisuuden juttukilpailuun! Voit voittaa 1 500 euroa ja saada juttusi julkaistuksi Lännen Median lehdissä.

Kemianteollisuus ry järjestää journalismista kiinnostuneille opiskelijoille jo toista kertaa juttukilpailun, joka kannustaa pureutumaan kemian kiinnostavimpiin ilmiöihin ja tarinoihin ? kriittistä otetta unohtamatta.

Tänä vuonna kilpailu on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa osallistujat lähettävät yhden A4:n pituisen juttusuunnitelman, jossa on selostettu lyhyesti jutun idea, näkökulma ja formaatti sekä nimetty haastateltavat ja muut lähteet. Hakuajan päätyttyä 5-10 lupaavinta suunnitelmaa pääsevät mukaan editointiprosessiin, jossa kilpailun tuomarit antavat suunnitelmista palautetta ja editoivat jutut kirjoittajien kanssa seuraavan kuukauden aikana.

Valitse juttusuunnitelmaasi jokin seuraavista teemoista:
1. Arjen kemiaa - Elämää ei ole ilman kemiaa. Kemia on mukana kaikessa, mitä näemme ja koemme tai tunnemme ympärillämme ja itsessämme. Mitä uusia näkökulmia löydät siihen, miten kemia vaikuttaa arjessamme?
2. Kemian innovaatiot - Kemianteollisuus tekee laajaa soveltavaa tutkimusta ja kehitystä uusien tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämiseksi. Mitä vaikuttavia kasvutarinoita, ideoita ja yrityksiä kemianteollisuuden alalta löytyy?
3. Kemia globaalien haasteiden ratkojana - Voiko kemia auttaa ratkaisemaan yhä nopeammin kasvavan väestön haasteita ravinnon, puhtaan veden ja terveyden suhteen? Entä mitä kemia voi tarjota taistelussa ilmastonmuutosta ja resurssipulaa vastaan?

Voittajalle on luvassa 1 500 euroa, toiseksi tulleelle 500 euroa ja kolmannelle kunniamaininta. Parhaimmat jutut voidaan julkaista Lännen Median lehdissä*, jolloin jutuista maksetaan erillinen juttupalkkio. Muistathan myös tarkistaa oppilaitoksestasi mahdollisuuden opintopisteisiin.

Osallistu kilpailuun ja lähetä suunnitelmasi 23.4.2017 mennessä.

Lue lisää: http://www.kemianteollisuus.fi/fi/kilpailu/?utm_source=newsletter&utm_campaign=Juttukilpailu2017&utm_medium=email


?

**************************************
Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170415/ad1b8fe5/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo