KINFO: Sensory evaluation of plantmilk products/Kasvimaitotuotteiden arviointi

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su Huhti 9 00:01:59 EEST 2017


Osallistu kasvimaitotuotteiden aistinvaraisiin arviointeihin!

 Etsimme osallistujia arvioimaan kasvimaitotuotteiden ominaisuuksia. Koulutuksia (60 min/kerta) ja arviointeja (20 min/kerta) järjestetään kumpaakin kolme kertaa. Aikaisempaa kokemusta arvioinneista ei tarvita.

 Koulutukset ja arvioinnit järjestetään huhti-toukokuun aikana Arcanumin 2. kerroksen aistilaboratoriossa, Vatselankatu 2.

 Ilmoittaudu tutkimukseen ja valitse sinulle sopivat ajat tämän linkin kautta:  https://goo.gl/forms/feLSYK6QVkTLQFTn1
 Saat vahvistuksen sähköpostiisi sinulle varatuista ajoista.

 Opiskelijat (FM-, DI- tai kandivaiheessa) voivat saada osallistumisesta opintosuorituksen (1 op) kirjoittamalla oppimispäiväkirjaa. Lisätietoja oppimispäiväkirjasta tai tutkimuksesta voit kysyä Oskar Laaksoselta (osanla at utu.fi).

 Tämä tutkimus on osa pro gradu -tutkielmaani. Turun yliopiston elintarvikekemian ja elintarvikekehityksen yksikön tutkimuksessa selvitetään kasvipohjaisten maitotuotteiden laatuun vaikuttavia tekijöitä.

 Terveisin,
 Matilda Lintunen (majulin at utu.fi)
 Elintarvikekemia ja elintarvikekehitys, Biokemian laitos
-------
You're invited to take part in a sensory evaluation of plant milk products!

 We're looking for participants to evaluate attributes of plant milk products. There will be three of both trainings (60 min each) and evaluations (20 min each). No previous experience is required.

 The trainings and evaluations will be held during April and May at the sensory lab of Arcanum (Vatselankatu 2), on the 2nd floor.

 To sign up for the study and choose the times most suitable for you, please use the following link: https://goo.gl/forms/feLSYK6QVkTLQFTn1
 You will receive a response to confirm your evaluation times to the email address provided.

 Students (MSc, MSc tech or bachelor level) can get credits (1 ect) for participating in the evaluations by making a learning diary. More information about the learning diary or the study from Oskar Laaksonen (osanla at utu.fi).

 This study is a part of my master's thesis. The research in the Food Chemistry and Food Development unit in the University of Turku focuses on the factors affecting the quality of plant based milk products.

 Best regards,
 Matilda Lintunen (majulin at utu.fi)
 Food Chemistry and Food Development, Department of Biochemistry



**************************************
Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170408/9dfbd400/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo