KINFO: Haalarimerkkikilpailu/Overall badge competition

Krista Heikkilä krista.m.heikkila at utu.fi
Su Maalis 19 18:10:37 EET 2017


In English below! 

Heippa vaan! 
Tänään on tosiaan viimeinen päivä, kun voi osallistua TYKry:n haalarimerkkikilpailuun. Joten jos sinulla on vielä hieno merkki-ehdotelmasi lähettämättä, lähetä se tuota pikaa osoitteeseen: kriheiz at utu.fi tai vie se Toimistolla olevaan hallituksen palauteboxiin.

Kisan voittaja päätetään tulevan viikon TYKry:n hallituksen kokouksessa, joka järjestetään 21.3 tiistaina klo 19 eteenpäin Toimistolla. Jos haluat vaikuttaa valittavaan merkkiin niin tule kokoukseen, joka on avoin kaikille jäsenillemme. Kysymme kokouksessa olevan jäsenistömme mielipidettä merkistä.

Hi all! 
Today is the last day to attend to the overall badge competition! So if you still haven't sent me the badge, it's time to do it now. Send it to my email: kriheiz at utu.fi or leave it to Toimisto (Office) in the box which lays next to the computer. 

The winner of the competition will be decided on our board's next weeks's meeting. It'll be held in Toimisto on Thuesday 21.3 from 7pm. If you want us to know your opinion, come to the meeting.

Terveisin, Krista Heikkilä
TYKry:n kansainvälisyys- sekä tekstiili- ja tarvikevastaava

Lähetetty iPhonesta


Lisätietoja postituslistasta Kinfo