KINFO: PCRClab etsii koehenkilöitä

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Maalis 7 10:31:10 EET 2017


Turun yliopiston Julkisen valinnan tutkimuskeskuksen päätöksentekolaboratorio PCRClab etsii muutamaa miespuolista (paikka vapaana 5:lle miehelle, nopeimmille) koehenkilöä keskiviikon 8.3.-9.3.2017 koetilaisuuksiin.


Koe on kaksiosainen ja koehenkilöiden tulee osallistua kokeen molempiin osiin.

Koeajat:

keskiviikko 8.3.2017 klo 16:30 JA torsta 9.3.2017 klo 10:00 koetilaisuudet

Taustatietoa:

Koehenkilöiden tulisi olla perusterveitä. Erityisesti jos sinulla on diabetes, astma, jokin sydänsairaus (sydän- tai verisuonitauti, verenpainetauti, rytmihäiriö, sepelvaltimotauti) tai jos tupakoit, niin et voi osallistua tutkimukseen. Kokeen aikana keräämme myös tietoja koehenkilöiden sydämen sykkeestä. Käytämme sykeaineistoa apuna käyttäytymisaineiston analysoinnissa. Sykeaineisto kerätään myös urheilussa käytetyllä FirstBeat Bodyguard -sykemittarilla (http://www.firstbeat.fi/). Sykemittari on helppo asentaa ja koehenkilö voi itse tehdä sen. Sykemittari asennetaan kokeen ensimmäisen osan aikana ja sykemittauksen tulisi jatkua mahdollisimman yhtäjaksoisesti kokeen toisen osan päättymiseen saakka. Yli yön kestävän mittauksen tarkoituksena on selvittää kunkin koehenkilön sykevaihtelun perustaso. Mittauksen voi kuitenkin keskeyttää lyhyeksi aikaa esimerkiksi suihkussa käynnin ajaksi.

Kokeen molemmista osista maksetaan osallistumispalkkio. Maksun suuruus riippuu sekä omista valinnoistasi ja osittain sattumasta.

Jos täytät e. osallistumisedellytykset, etkä ole vielä rekisteröitynyt PCRClabin koehenkilötietokantaan osoitteessa pcrclab.utu.fi, lähetä sähköpostia osoitteeseen pcrclab at utu.fi, ja kerro tietosi, niin pääset koehenkilöksi ao. ajankohtina. Huomaa, että sinun tulee osallistua kumpaisenakin päivänä.


Kokeen molemmat osat järjestetään osoitteessa PharmaCity, Itäinen Pitkäkatu 4, 1. kerros


Kokeen kumpikin osa kestää noin 1h-1h:15m. Kokeeseen osallistumiseen ei tarvita mitään erityisiä taitoja tai tietoja.

Lisätietoja

Kokeen sisällöstä
Marja-Liisa Halko
marja-liisa.halko at aalto.fi

PCRClabista
Olli Lappalainen
pcrclab at utu.fi, p: 02 233 9167?



**************************************
Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170307/121f8df9/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo