KINFO: Loimun valtuustovaalit 2017

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Helmi 18 22:37:31 EET 2017


Tervehdys,

Loimun 2017 valtuustovaalit lähestyvät! Vaalit järjestetään sähköisesti 4.4. - 25.4.2017, joten vielä on hyvää aikaa aktivoitua ja asettaa itsensä vaikkapa ehdolle. Vaalien tueksi tulee vaalikone, jossa kunkin ehdokkaan olisi suotavaa esitellä itsensä ja tavoitteensa. Vaalikoneen käyttöohjeet ehdokkaille lähetetään ehdokasasettelun jälkeen ja äänestäjille muutamia viikkoja ennen vaaleja.
Tavoitteena kaikille paikallisille jäsenyhdistyksille on perustaa valitsijayhdistys jonka kautta ehdokkaat voivat asettua ehdolle. Paikallisen valitsijayhdistyksen asiamies on vastuussa ehdokkaiden keräämisestä omassa vaalipiirissään. Varmistaaksemme opiskelijoiden äänen kuulumisen, olemme perustamassa vaaliliittoa opiskelijoiden valitsijayhdistyksille.

Sinustako ehdokas Loimun vaaleihin?
Vaaleihin saavat osallistua kaikki Loimun varsinaiset ja opiskelijajäsenet, muista maksaa jäsenmaksu ASAP jos et sitä jo ole tehnyt. Valtuustojäsenen pesti tulee olemaan nelivuotinen ja näiden neljän vuoden aikana osallistut Loimua koskevaan päätöksentekoon. Se ei haittaa, vaikka asettuisi ehdolle opiskelijana ja valmistuisi valtuustokauden aikana.
Valtuusto käyttää Loimussa korkeinta päätösvaltaa ja hyväksyy mm. toimintasuunnitelman, -kertomuksen, budjetin ja tilinpäätöksen sekä valitsee liitolle hallituksen. Ehdokasasettelu valtuustovaaleihin päättyy 28.2.2017.

Jos haluat olla mukana päättämässä liittoasi koskevista asioista, asetu ehdolle! Turun alueen ehdokkaat asettuvat ehdolle Turun Loimu-opiskelijat valitsijayhdistyksen kautta. Ehdokkaaksi asetutaan lähettämällä sähköpostia asiamies Ronja Lanndèrille (rlannder at abo.fi) 22.2 mennessä! Liitä sähköpostiin koko nimesi, Loimun jäsennumerosi, puhelinnumerosi, kotipaikkasi, ikäsi sekä lyhyt kuvaus itsestäsi ja miksi haluat asettua ehdolle. Loimun valtuustosta ja vaalien ehdokasasettelusta lisätietoja saat Loimun kotisivulta www.loimu.fi.

Terveisin,

Loimun opiskelijat - Turku


**************************************
Viestin välitti:
Matias Kari
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?



-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20170218/3d86e260/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo