KINFO: Haku matlun halloped- ja varahallopedkoordinaattoriksi 2017

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su Joulu 4 00:45:23 EET 2016


Hei,


Tyy hakee matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan hallopedkoordia sekä varahallopedkoordinaattoria vuodeksi 2017.


Hallopedkoordinaattorin tehtävänä on toimia linkkinä tiedekunnan hallopedien, Hybridi ry:n ja TYYn toimiston välillä. Tehtävässä toimiminen edellyttää työskentelyä tiedekunnan ja yliopiston hallinnon asioiden parissa ja erittäin läheistä yhteydenpitoa tiedekunnan hallinnon opiskelijaedustajiin, Hybridi ry:hyn ja TYYn toimistoon. Koordinaattorin velvollisuus on osallistua kuukausittaisiin TYYn halloped-koordinaattoreiden ohjausryhmän kokouksiin. Poissaolot kokouksista ovat peruste uuden koordinaattorin valinnalle. TYY tulee tarjoamaan koulutusta valituille henkilöille heti toimikauden alussa ja ylioppilaskunnan asiantuntemus on muutoinkin aina koordinaattoreiden käytettävissä. Lisäksi hallopedkoordinaattorin on hyvä osallistua Hybridi ry:n järjestämiin KoSo-iltoihin ja muihin edunvalvontatapahtumiin varmistaakseen hyvän edunvalvonnan tiedekunnassamme.

Varakoordinaattorin on hyvä toimia läheisessä yhteistyössä varsinaisen koordinaattorin kanssa. Varajärjestelmällä halutaan varmistaa tiedonkulku TYYn ja matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan välillä kaikissa tilanteissa.


Mikäli kiinnostuit hallopedkoordinaattorin tehtävästä, jätä osoitteeseen hybridi at utu.fi avoin hakemus viimeistään 9.12. klo 12:00 mennessä, jossa kerrot: 1. Oman nimesi, syntymäaikasi ja pääaineesi. 2. Miksi haluat kyseiseen tehtävään? 3. Mitä sinulla on tarjota kyseiseen tehtävään? 4. Mitä kokemusta sinulla on opiskelijaedunvalvonnasta?


Terveisin

Juho Mustakoski

Puheenjohtaja

Hybridi ry?

**************************************

Viestin välitti:

Jenni Lähdeniemi

Tiedotusvastaava, TYK ry

ajtlah at utu.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161203/0cdf1878/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo