KINFO: Lasitavaratilaus VWR:lle

Lassi Raivonen lajorai at utu.fi
Ti Loka 29 13:23:30 EET 2016


In English below


Hei


TYK ry järjestää lasitavaratilauksen VWR:lle. Nyt sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi dekkoja shottilaseiksi, erlenmayereita mukeiksi ja vaikka mitä. Jos oikein villiksi heittäydyt, niin tilaa ihmeessä viiden litran Pyrex-dekantterilasi perunoiden keittämiseen!

Voit katsoa haluamasi tuotteet VWR:n sivuilta. Alla on linkki PDF-tiedostoon, jossa on sopuhintaisia VWR:n itse tuottamia lasitavaroita. Hinnat selviää niin, että laitat haluamasi tuotteen ostoskoriin ja katsot niiden hinnan. Otathan huomioon, että pienet lasitavarat tulevat useamman kappaleen paketissa. Tällöin saat yksikköhinnan jakamalla tuotteen hinnan tuotteiden kappalemäärällä. Tilaus suoritetaan täyttämällä Google Forms -lomake johon on linkki alla. Siitä löytyy myös tarkemmat ohjeet. Tilaus on sitova.
Linkki tulee myös TYK ry:n nettisivuille lähipäivinä.

Hello

TYK ry is organizing a glassware order from VWR. If you want decanter-shotglasses or any other laboratory glassware, now you can order it! Instructions how to order are in the Google Forms -ordering form, link below.

Tilauslomake/ordering form: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9zDr67I-O4oTD_UpC6etO8OlGqVU6dI4qTSav0Lq5jmx1PA/viewform
VWR:n lasitavara/glassware: https://drive.google.com/open?id=0B0QKqHqa87zsaU5lMGJwdzFCYVU

Lasisin terveisin
Lassi Raivonen
VPJ
puheenjohtaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161129/fcbe3d2b/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo