KINFO: Uudistuneet nettisivut, domain ja hallituksen tehtäväkohtaiset sähköpostit

TYK ry tietohallinto tietohallinto at tykry.fi
To Loka 3 20:59:45 EET 2016


Hei!

Oletko huomannut, että domainimme on vaihtunut, nettisivumme ulkoasu on muuttunut radikaalisti, siellä on jotkut tiedesynttäritkin ja KINFOissa on näkynyt jotain tykry.fi -päätteisiä sähköposteja? IT-vastaava inspiroitui muuttamaan nettisivujemme ulkoasua, säheltänyt sinne kaikkea muutakin. Kukaan ei ole siis (vielä) hakkeroinut meidän sähköpostilistoja tai nettisivuja.

Tarkkasilmäisimmät teistä ovatkin jo huomanneet, että nettisivujemme uusi domain on tykry.fi. Kuitenkin tykry-utu.fi säilyy aladomainina, joten nettisivuillemme pääsee kummallakin verkkotunnuksella.
Domainin vaihto on mahdollistanut tehtäväkohtaisten  sähköpostilaatikkojen käyttöönoton;  Nyt hallituksen jäseniin voi ottaa yhteyttä tehtäväkohtaisen sähköpostin kautta henkilökohtaisen sähköpostin lisäksi  ja hallituksen jäsenet voivat hoitaa tehtäväkohtaisia asioita paremmin . Tehtäväkohtaiset sähköpostilaatikotja niiden viestit tulevat säilymään hallitusvaihdoksista huolimatta ja niiden käyttöoikeudet siirtyvät aina uudelle hallitukselle. Tehtäväkohtaiset sähköpostit ovat nähtävissä täällä: http://tykry.fi/yhdistys/hallitus/

Nettisivujen ulkoasu alkoi ärsyttää IT-vastaavan silmiä, joten sitä piti uudistaa. Mutta näyttääkö se nyt hyvältä? Mitä sieltä nettisivuilta vielä puuttuisi? Onko siellä jotain virheitä, joita ei ole vieläkään korjattu?
Nyt voit vaikuttaa! Kommentoimaan pääset tästä linkistä: http://tykry.fi/tyk-ryn-nettisivut-ovat-uudistuneet/??


Terveisin,

Eerik Salonen
TYK ry:n IT-vastaava
tietohallinto at tykry.fi




-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161103/5566a3a6/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo