KINFO: Hae Kampuspromoottoriksi

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Marras 18 13:30:03 EEST 2016


?Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL ja Metsänhoitajaliitto yhdistyvät 1.1.2017 uudeksi akavalaiseksi ammattijärjestöksi Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:ksi.  Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajiksi

KOLMEA KAMPUSPROMOOTTORIA,

joista yksi tulee työskentelemään Turussa, yksi Jyväskylässä ja yksi Oulussa.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus omalla kampuksellasi. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija-asiamiesten ja muiden promoottorien sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa koordinoida liiton opiskelijatoimintaa, järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksella.

Promoottorin työssä on tärkeää yhteydenpito kampuksen ainejärjestöihin ja opiskelijoihin sekä paikkakunnan keskeisiin toimijoihin mm. yliopiston ja työelämän osalta. Promoottorit työskentelevät osana Loimun seitsemänhenkistä järjestötiimiä.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia. Aikaisempi järjestökokemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin ovat hakijalle eduksi. Reipas ote ja joustavuus ovat tehtävässä hyödyksi. Myös sujuva englannin kielen taito sekä alan ammattiliittojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi sekä näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla. Loimun kampuspromoottorina pääset luomaan verkostoja keskeisten työelämätoimijoiden kanssa sekä vaikuttamaan oman ammattijärjestösi opiskelijatyöhön.

Tehtävä täytetään osa-aikaisena, yhteensä tehtäviä on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja työ soveltuu hyvin opintojen ohessa tehtäväksi. Kampuspromoottoreilla on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa asiamies Johanna Hristoville (johanna.hristov at metsanhoitajat.fi<mailto:johanna.hristov at metsanhoitajat.fi>) viimeistään sunnuntaina 30.10.2016. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Johanna Hristovilta (puh. 050 358 6263) tai opiskelija-asiamies Toni Sairaselta (puh. 050 496 1607).

Työhaastattelut suoritetaan viikoilla 46-48 joko Helsingissä tai etäyhteydellä. Työsuhde alkaa perehdytyksellä 12.-15.1.2017.
*******************************************************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
ajtlah at utu.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20161018/adbfe3cf/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo