KINFO: Tiedesynttäriohjaajaksi?

Enni Mannila ensoma at utu.fi
Su Marras 2 08:34:02 EEST 2016


Heips!

TYK ry alkaa järjestää tiedesynttäreitä lapsille yhdessä Kemian laitoksen ja Lounais-Suomen LUMA-keskuksen kanssa ja toimintaan kaivattaisiin kovasti ohjaajia. Synttäreitä järjestetään torstaisin 16.30–18.30 ja lapsia on synttäreillä kerrallaan enintään 15 ja ohjaajia lapsimäärän mukaan 2–4. Ohjaajat suunnittelevat synttäreiden sisällön, tekevät alkuvalmistelut ja ohjaavat synttärit (kesto 1,5h, 3–4 labrakoetta), jonka jälkeen he hoitavat myös siistimisen. 

Voit osallistua ohjaajaksi oman aikataulun mukaan tai sitoutua ydinryhmään (3–4 henkilöä), jolloin synttäreitä olisi n. 1–2 kertaa kuukaudessa. Erityisesti opettajaksi suuntautuvat opiskelijat ovat erittäin tervetulleita, mutta myös muut ohjauksesta innostuneet. Synttäreillä pääsee tutustuttamaan lapsia ja nuoria luonnontieteiden ihmeelliseen maailmaan ja oppii itsekin paljon uutta – ja tietysti ohjaamaan huiseja labrakokeita!

Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu minulle (ensoma at utu.fi). Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin, joita herää ja ota vaan rohkeasti yhteyttä! Ohjaajiksi kiinnostuneille järjestetään info- ja perehdytystilaisuus, jonka jälkeen ilmoittautuminen on vasta sitovaa. Ilmoittaudu nyt siis huoletta, jos kiinnostuit. :—)

Huom. perheelliset! Opiskelijajäsenet saavat synttäreihin -15% alennuksen. ;)

Synttäriterveisin
Enni Mannila
Tiedesynttärivastaava
TYK ry
ensoma at utu.fi



Lisätietoja postituslistasta Kinfo