KINFO: HybridiSpeksin rekry 27.9. klo 16:30

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Ma Syys 26 12:14:21 EEST 2016


Tule sinäkin osaksi huikeaa Hybridispeksi 2017-produktiota!

Speksi on improvisaatiota, musiikkia ja tanssia yhdistelevä interaktiivinen opiskelijateatteri. Yleisö voi vaikuttaa esityksen kulkuun, jolloin jokainen esitys on ainutlaatuinen.

HybridiSpeksi järjestettiin viime vuonna toista kertaa ja nautti jälleen suurta suosiota. Lähes kaikki esitykset olivat loppuunmyytyjä ja moni viime vuoden tekijä toivoo olevansa mukana tänäkin vuonna. Produktio on myös hyvä tapa rikkoa ainejärjestörajoja ja verkostoitua tiedekunnan opiskelijoiden kanssa.

Rekrytointitilaisuus järjestetään Agoralla XXII-salissa (Naturan ja Agoran välissä) tiistaina 27.9. klo 16:30. Uskaltaudu paikalle kurkkaamaan, mistä speksissä on kysymys ja ilmoittaudu mukaan luomaan jälleen kerran tätä mullistavaa produktiota. Haemme joukkoomme niin esiintyjiä, lavastajia, markkinoijia kuin virkistäjiäkin. Ja kaikkea siltä väliltä. Tule siis katsomaan mitä meillä on tarjota!

Facebook:https://www.facebook.com/events/1598898307076785/

Huom! Suosittelemme ottamaan rekrytilaisuuteen mukaan oman läppärin/tabletin/puhelimen. Ilmoittautuminen produktioon tapahtuu sähköisesti paikan päällä.

Mikäli et pääse paikalle, lisäinfoa antaa HybridiSpeksin 2017 tuottaja, Laura Forsman (laelfo at utu.fi)

OMSTART!

Terveisin

HybridiSpeksi ry:n hallitus
***********************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20160926/722f6329/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo