KINFO: Pilttisitsit 29.9

Laura Forsman laelfo at utu.fi
La Syys 10 19:03:03 EEST 2016


Moikka!
Nyt on taas se aika vuodesta kun uudet piltit pääsevät sitsaamaan ensimmäistä kertaa! Torstaina 29.9. järjestetäänkin siis upeat, huikeat TYK ry:n Pilttisitsit!

 Ilmoittautuminen sitseille alkaa maanantaina 12.9 klo 10.00-11.00<tel:10.00-11.00> Arcanumin aulassa ja jatkuu päivystysaikoina Toimistolla. Viime vuosina Pilttisitsit ovat usein tulleet täyteen heti ilmoittautumisen aletettua, joten nopeus on valttia. Tänä vuonna sitsipaikaksi on kuitenkin vaihtunut T Talo, jonka suuri sali vetää sisäänsä kolminkertaisen määrän edellisiin vuosiin verrattuna eli jopa 200 iloista sitsaajaa. Pilttien lisäksi siis vanhatkin (bio)kemistit pääsevät nauttimaan sitsaamisen riemusta. Ilmoittautuminen päättyy 22.9. klo 13.15.

Sitsit kustantavat 12 euroa holillisena ja 10 euroa holittomana. Hintaan kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka, ruokajuoma, kaksi snapsia, kahvi/tee ja jallu. Ilmoittautuminen sitseille on sitova ja maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joten otathan käteistä rahaa mukaan (tasaraha jos olet oikein mussukka)! Sitseille voi ilmoittaa itsensä ja kaksi kaveria.

Sitsit järjestetään 29.9 T Talossa (Harjukatu 4) klo 18 alkaen. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta sitsit pääsevät alkamaan kuudelta.

Pukukoodina toimii smart casual.

Sitseillä lauletaan TYK ry:n Katalysti-laulukirjasta, jonka voit ennen sitsejä joko ostaa omaksi 13 euron hintaan tai käyttää lainakirjaa sitsipaikalla.

HUOM! Jos haluat lunastaa itsellesi Katalystin sitsi-ilmon yhteydessä, ota mukaasi 25e ja saat sillä sekä paikan sitseiltä että ikioman kemistien laulukirjan!

Sitsiterveisin
Laura Forsman & Janita Louhelainen
TYK ry:n tapahtumavastaavat
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20160910/eba42577/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo