KINFO: Kastajaiset ja Jääräsauna

Risto Jokinen rioljo at utu.fi
Ke Elo 31 13:04:36 EEST 2016


TYK ry ja Nucleus ry järjestävät uusille opiskelijoille perinteiset Kastajaiset 5.9. Kastajaiset alkavat uusille opiskelijoille tarkoitetulla rastikierroksella, joka lähtee Tuomiokirkolta klo 17. Olkaa ehdottomasti ajoissa paikalla, jotta ei tulisi armoton kiire rasteja kiertäessä!

Kastajaisten jatkopaikkana toimii Maarian Mahdin urheilutalo. (Paimalantie 305 20380 TURKU) Paikalle pääsee joukkoliikenteen busseilla 22 ja 22A (Bussista jäädään pois Keinumäentien pysäkillä) Varaathan tasarahan bussia varten, ettei saada palautetta kun jokaisella on vain 20e seteleitä.. :D Paikalla on saunomis- ja grillausmahdollisuus, joten saunakamat ja makkarat mukaan! Paluu keskustaan ja yliopistolle tapahtuu yhteiskuljetuksella, joka lähtee 01:00. Toinen bussi lähtee kahdelta, että saadaan kaikki mahtumaan kyytiin. Kyyti kustantaa 2e/hlö (Tähän etenkin tarvitaan tasaraha)

Ennen pilttien saapumista järjestetään Maarian Mahdissa myös perinteinen Jääräsauna! Muut kuin kastajaisiin osallistuvat järjestömme jäsenet ovat tervetulleita saunomaan klo 18-21. Kuitenkin pyydämme teitä ystävällisesti poistumaan yhdeksältä, sillä tilan kapasiteetti ei riitä muuten kun kaikki piltit saapuvat paikalle.

Ystävällisin terveisin,
Risto Jokinen
TYK ry:n puheenjohtaja
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20160831/ac62e164/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo