KINFO: office 365 ProPlus -paketti

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Pe Kesä 3 14:04:27 EEST 2016


Hei,
 
Tiesittehän, että Turun yliopiston tarjoamana etuna kaikilla opiskelijoilla ja työntekijöillä on nyt mahdollisuus ladata veloituksetta uusin Microsoft Office -paketti (Office 365 ProPlus) omalle kotikoneelleen. Windows-koneille on nyt tarjolla Office 2016-versio, ja kesäloman kynnyksellä on vielä hyvä tiedottaa opiskelijoita tästä edusta. Perinteisen sähköpostin lisäksi tiedotuskanavina voi käyttää esimerkiksi Facebookia, Twitteriä, uutiskirjeitä,  julisteita ilmoitustauluilla, oppimisympäristöjä, web-sivuja sekä kampustapahtumia. Mitkä ovat juuri teille sopivimmat tiedotuskanavat?
 
Office 365 ProPlus -paketti sisältää opiskelussa hyödylliset ja tarpeelliset ohjelmat. Pakettiin kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle tietokoneellesi (Windows tai Mac). Lisäksi voit hakea iPadin, iPhonen tai Androidin sovelluskaupasta Office-sovellukset ja aktivoida ne maksutta <@utu.fi>-tunnuksellasi.
 
Office 365 ProPlus -paketin lataaminen on helppoa:
 
1. Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
2. Kirjoita käyttäjätunnus-kohtaan <@utu.fi>-tunnuksesi
3. Seuraavaksi sinut ohjataan koulun kirjautumispalvelimella, jonne syötetään salasana
4. Klikkaa sivun alareunassa Asenna/Install -painiketta ja seuraa ohjeita
 
Jos teillä on kysyttävää asiasta tai haluatte apua tiedotteen laatimisessa, älkää epäröikö ottaa yhteyttä minuun. Teen projektina ProPlus-paketin markkinointia Microsoftin oppilaitosyksikölle ja autan mielelläni kaikessa asiaan liittyvässä.  Minun kauttani saa käyttöön myös bannerikuvia, joita voitte hyödyntää tiedotteissanne.
 
Yleistä tietoa Office-latausoikeudesta löytyy täältä:  http://www.microsoft.fi/laitteitaopiskeluun/office-maksutta.html
 
Terveisin
 
Riina Lahtinen
Bisnesakatemia
Turun ammattikorkeakoulu
****************************************
Viestin välitti:
Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry    


Lisätietoja postituslistasta Kinfo