KINFO: Sitsibooli 23.3.

Janita Louhelainen jamalo at utu.fi
To Maalis 17 11:46:09 EET 2016


Voi juku oispa sitsut!

Oletko haaveillut pääseväsi tutustumaan paremmin Turun muuhun haalarikansaan? Kokemaan, miten muissa tiedekunnissa sitsataan? Fiilistelemään erilaisia sitsikulttuureita sekä toteamaan mikä tiedekunta hallitsee kovimman sitsikestävyyden, kellä on pahimmat punishmentit sekä mieleenpainuvimmat ja oudoimmat sitsilaulut?

Nyt tähän on vihdoin tullut mahdollisuus! Keskiviikkona 23.3. luvassa on jotain ennenkuulumatonta ja ainutlaatuista. Jotain sellaista, mistä monet ovat saattaneet uneksia jo pitkään ja toivoa josko haaveesta tulisi joskus totta. Vihdoin tämä haave toteutuu pakan mennessä sekaisin, kun TuKY, MK, TYK ja Asteriski yhdistävät voimansa ja järkkäävät teille poikkitieteelliset sitsit, luvassa on SITSIBOOLI!

Sitsibooli vie sitsaamisen aivan uudelle levelille! Ideana on, että ilmoittaudut mukaan 1-4 hengen joukkueissa. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä myöhemmin jaettavan linkin kautta. Joukkueesi arvotaan yhden järjestön sitseille ja kohtalo päättää, missä pääset viettämään näitä kaikkien odottamia pöytäjuhlia.  Hinta sisältää alku-, pää-, ja jälkiruuan, kaksi mietoa sekä kolme väkevää. Näistä sitseistä tullaan puhumaan vielä kuukausienkin päästä, joten kannattaa pitää huoli, ettet missaa näitä poikkitieteellisiä pöytäjuhlia, joissa haalarien väriloistolta ei voi välttyä!

MITÄ? Sitsibooli
MISSÄ? Minne arpaonni vie, ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa
MILLOIN? 23.3. klo 18
MITÄ MAKSAA? 14€
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit, värillä ei väliä
JATKOT? Karuselli- Turun poikkitieteelliset haalaribileet Börsissä

Ilmo aukeaa alla olevan linkin kautta tänään torstaina klo 14:00! Tieto sitsipaikasta ja maksuohjeet lähetetään ensi viikon alussa. 

https://www.lyyti.in/sitsibooli

https://www.facebook.com/events/456056591251495/