KINFO: Rekrytointi aistinvaraiseen arviointiin

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
Ke Tammi 20 13:00:45 EET 2016


Hei

Etsimme osallistujia raatiin, joka koulutetaan arvioimaan jauhelihapihvien aistittavia ominaisuuksia. Tutkimukseen kuuluu kolme koulutuskertaa (n. 60 min) sekä kolme arviointikertaa (n. 20-40 min) eli osallistut kuutena eri päivänä. Tutkimus on sekä suomeksi että englanniksi.

Koulutukset järjestetään 29.1., 2.2. ja 5.2. Ajan voit valita joko aamu- (klo 10) tai iltapäiväryhmistä (klo 13). Arvioinnit ovat 10.2.-12.2. Sekä koulutukset että arvioinnit järjestetään Arcanumilla.

Elintarvikeopiskelijat voivat saada osallistumisesta opintosuorituksen (2 op) kirjoittamalla oppimispäiväkirjan. Lisätietoja voit kysyä Oskar Laaksoselta osanla at utu.fi.

Tutkimus on osa pro gradu -tutkielmaani.

Voit ilmoittautua osoitteessa http://goo.gl/forms/VvZMmFTo7G jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja sinulle sopivat ajat.

Yhteyttä voit ottaa sähköpostitse:

Mika Virtanen
mpvirt at utu.fi



Hi

We’re looking for panelists to evaluate the sensory properties of ground meat patties. There will be three training sessions (approx. 60 min) and three evaluations (approx. 20-40 min) i.e. six times in total. The study is both in Finnish and in English.

The training sessions will be held on 29.1., 2.2. and 5.2. You can choose either the morning group (at 10 am) or the afternoon group (at 1 pm). The evaluations will be on 10.2.-12.2. Both the trainings and the evaluations will be held at Arcanum.

Food students can get study credits (2 ects) by writing a learning diary. More information from Oskar Laaksonen osanla at utu.fi.

The study is a part of my MSc.

You can sign up for the panel at http://goo.gl/forms/VvZMmFTo7G by leaving your name, e-mail address and the times suitable for you.

Please feel free to contact by e-mail:

Mika Virtanen
mpvirt at utu.fi

*********************************************************************

Viestin välitti:

Jenni Lähdeniemi,
Tiedotusvastaava, TYK ry