KINFO: Tervetuloa arvioimaan puolukkamakeisia

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
To Tammi 14 17:20:21 EET 2016


Tervetuloa arvioimaan puolukkamakeisia!

Etsimme vapaaehtoisia arvioimaan puolukkamakeisia. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä koulutamme sinut arvioimaan makeisten ominaisuuksia. Tutkimus koostuu kolmesta koulutuskerrasta (n. 60 min) ja kolmesta arviointikerrasta (n. 20-40 min). Koulutukset järjestetään 22.1., 25.1. ja 26.1. ja arvioinnit 3.2., 4.2. ja 8.2. aistilaboratorion tiloissa Arcanumin 2. kerroksessa, Vatselankatu 2:ssa.
Tutkimus on osa pro gradu -tutkimusta ja liittyy Biokemian laitoksella käynnissä olevaan tutkimukseen.
Mikäli haluat osallistua tai sinulla on kysyttävää tutkimukseen liittyen, otathan yhteyttä:

Tanja Seppälä
tatese at utu.fi

Oskar Laaksonen
osanla at utu.fi

Elintarvikekemia ja Elintarvikekehitys
Biokemian laitos

*******************************************************************
Viestin välitti:

Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry