KINFO: Bioshock-sitsi-ilmo

Jenni Lähdeniemi ajtlah at utu.fi
To Tammi 7 10:00:07 EET 2016


“This is the way the world ends
Not with a bang but a party.”

Jos periodin alku ahdistaa ja maailmanloppu kiinnostaa, ota suunnaksesi alkuvuoden päräyttävimmät, TYK ry:n, IVA:n, Nuckeuksen ja Synapsin järjestämät post-apocalyptiset Bioshock-sitsit sekä jatkobileet! Kannattaa pukeutua teeman mukaan, sillä parhain puku palkitaan jatkoilla.

Bioshock-sitsit järjestetään 27.1. Shoroomissa klo 18.00 alkaen. Sitsit kustantavat 15e/12e alkoholillinen/alkoholiton sisältäen kolme ruokalajia, kaksi hanajuomaa, kaksi kaatoa sekä kahvin ja avecin. Tulethan paikalle hyvissä ajoin, sillä pakettiin kuuluvat juotavat on haettava tiskiltä itse. Tämän jälkeen ylimääräisiä juomia voi ostaa kahden(2) euron hintaan.

Muistattehan, että sitsipaikkana on anniskeluravintola, joten omien juotavien mukaan ottaminen on ehdottomasti kiellettyä.

Ilmoittautuminen sitseille alkaa torstaina 7.1.! Ilmoittatuminen on sitova. Aluksi ilmoittautua voi vain TYK:in, IVA:n, Synapsin ja Nucleuksen jäsenet. Sitsit maksetaan ennen sitsien alkua, joten ole hyvissä ajoin paikalla. Sitseillä on kiintiöt 25 kemistille, 25 synapsilaisille 15 nugetille ja 15 ivalaiselle. Jos sitsipaikkoja on vapaana vielä 21.1. klo 18.00, kuka tahansa voi ilmoittautua sitsaamaan, vaikkei olisi järjestävien ainejärjestöjen jäsen.


Ilmoittautuminen linkin kautta: http://goo.gl/forms/tpnfipIoG2



Terveisin

Jeremi Nyyssönen

Nucleuksen tapahtumavastaava

___________________________________________________


Viestin välitti:

Jenni Lähdeniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry