KINFO: Haku halloped-koordinaattoriksi vuodelle 2016

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Ke Joulu 2 10:54:57 EET 2015


Hae matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan halloped-koordi​naattoriksi tai varakoordinaattoriksi!

Koordinaattoreita valitaan yksi jokaista tiedekuntaa kohden ja hänelle henkilökohtainen varajäsen. Koordinaattoreiden kausi on 1.1.2016–31.12.2016.

Halloped-koordinaattorin tehtävänä on toimia linkkinä tiedekunnan hallopedien, tiedekuntajärjestön ja TYYn toimiston välillä. Tehtävässä toimiminen edellyttää työskentelyä tiedekunnan ja yliopiston hallinnon asioiden parissa ja erittäin läheistä yhteydenpitoa tiedekunnan hallinnon opiskelijaedustajiin sekä tiedekuntajärjestöihin ja TYYn toimistoon. Koordinaattoreiden velvollisuus on osallistua kuukausittaisiin TYYn halloped-koordinaattoreiden ohjausryhmän kokouksiin. Poissaolot kokouksista ovat peruste uuden koordinaattorin valinnalle. TYY tulee tarjoamaan koulutusta valituille henkilöille heti toimikauden alussa ja ylioppilaskunnan asiantuntemus on muutoinkin aina koordinaattoreiden käytettävissä.

Varakoordinaattorin on hyvä toimia läheisessä yhteistyössä varsinaisen koordinaattorin kanssa. Varajärjestelmällä halutaan varmistaa tiedonkulku TYYn ja kyseisen tiedekunnan tai kauppakorkeakoulun välillä kaikissa tilanteissa. Halutessaan varsinainen ja varakoordinaattori voivat toimia yhdessä tiedekunnan tai kauppakorkeakoulun sisällä yksikön hallopedien ja kopotoimijoiden yhteistyön edistämiseksi.

Hakemukset joissa nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, pääaine sekä vapaamuotoinen perustelu pyydetään lähettämään osoitteeseen hybridi at utu.fi 10.12. klo ​23.59 mennessä.

Terveisin
Erik Manelius
Hybridi ry

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151202/dfde148a/attachment.html