KINFO: Kutsu aistinvaraiseen arviointiin

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
La Nov 7 19:21:00 EET 2015


Tervetuloa mehujen aistinvaraiseen arviointiin 17.-18.11.! (In English below)

Saat maistettavaksesi erilaisia mehunäytteitä, ja sinua pyydetään arvioimaan niiden ominaisuuksia. Arviointiin tarvitsee osallistua vain kerran ja se kestää noin 20-40 minuuttia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta aistinvaraisista arvioinneista, riittää että olet kiinnostunut! Kiitokseksi osallistumisestasi saat pienen palkkion!

Voit osallistua arviointiin:
tiistaina 17.11. klo 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 tai 16.00
keskiviikkona 18.11. klo 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 tai 16.00

Arvioinnit järjestetään Biokemian laitoksella Arcanumin aistilaboratoriossa. Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu arviointiin sähköpostitse osoitteeseen tatese at utu.fi, ja ilmoita viestissä kaikki sinulle sopivat ajat. Saat paluuviestinä vahvistuksen sinulle varatusta ajasta.

Tutkimus on osa erikoistyötäni, joka toteutetaan yhteistyössä Fazerin kanssa. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tutkimuksesta, voit ottaa yhteyttä minuun (tatese at utu.fi) tai Oskar Laaksoseen (osanla at utu.fi).

Tervetuloa!

Terveisin,
Tanja Seppälä

Welcome to a sensory evaluation of juices 17.-18.11.!

You will get to taste different juice samples and you will be asked to evaluate their properties. You only need to take part once and the evaluation takes about 20-40 minutes of your time. You don’t need any prior experience, it´s enough that you are interested! As a thanks for your participation you will get a small reward!

You can participate:
Tuesday 17.11. at 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 or 16.00
Wednesday 18.11. at 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 or 16.00.

The evaluation takes place at the sensory laboratory of Arcanum, on the department of Biochemistry. If you are interested, please sign up for the evaluation by email (tatese at utu.fi). You will get a reply regarding the time that has been reserved for you.

The study is a part of my master thesis work which is done together with Fazer. In case you have any questions, don´t hesitate to contact me (tatese at utu.fi) or Oskar Laaksonen (osanla at utu.fi).

Welcome!

BR,
Tanja Seppälä

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20151107/b3f60ac7/attachment-0001.html