KINFO: TYYn edustajistovaalit lähestyvät mutta vielä on viikko aikaa asettua ehdolle!

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Ti Syys 29 08:06:16 EEST 2015


Haluatko helpon väylän vaikuttaa asioihin? Kyllästyttääkö seurata päätöstentekoa vierestä ja todeta ”tekisin itse paremmin”? Nyt on oikea aika vaikuttaa!

Mikä on TYYn edustajisto? Lyhyesti: Turun yliopiston ylioppilaskuntaa, jonka jäseniä ovat kaikki Turun Yliopiston opiskelijat, johtaa 41-henkinen, vaaleilla valittava edustajisto, joka  kokoustaa kerran kuussa.

Entäs sitten Hybridiaani?

Hybridiaani

Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoilla on edustajistovaaleissa oma puoluepoliittisesti sitoutumaton vaaliliitto, Hybridiaani. Jos haluat päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihimme, olet erittäin tervetullut riveihimme! Ehdokkaita, niin uusia kuin vanhojakin, toivomme kaikista tiedekuntamme oppiaineista. Lisää tietoa saat Hybridiaanin nettisivuilta, www.hybridiaani.net<http://www.hybridiaani.net> ja vaalipäälliköltämme Hennalta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kuka vahtisi sinun, oppiaineesi ja tiedekuntasi etua paremmin kuin oma tiedekuntaryhmä? Entäs ryhmäkuri? Sitä meillä ei ole. Jokainen edustaja tekee omat itsenäiset ratkaisunsa. Liity siis sitoutumattomien fiksujen matemaattis-luonnontieteilijöiden joukkoon! Dedis ehdokasasetteluun on ma 5.10. klo 10.00!

Tule tutustumaan meihin

Hybridiaani järjestää tiistaina 29.9. klo 18.00 alkaen tutustumisillan Arcanumin Arc1-salissa. Tilaisuudessa keskustellaan ainejärjestöjemme ajankohtaisista aiheista ja mietitään yhdessä ratkaisuja ongelmiin. Nokkelimmat varmaan jo aavistavat, että asiaan liittyvät myös syksyn edustajistovaalit. Mukaan soppaa hämmentämään ja mietintämyssyä kuumentamaan saapuu myös TYYn edustajiston puheenjohtaja Jukka Koivisto.

Vaikka et pääsisi tiistaina paikalle, niin peli ei ole menetetty. Lisätietoja syksyn kuvioista ja vaikutusmahdollisuuksista saat ottamalla yhteyttä:

-                           Vaalipäällikkö: Henna Henriksson, hemahe(a)utu.fi, 040 8699090
-                           Ryhmäpuheenjohtaja: Matti Vähä-Heikkilä, majovh(a)utu.fi

tai tulemalla henkilökohtaisesti kysymään meiltä tämän viikon aikana, kun hengailemme ainejärjestöjen toimistoilla:

Synapsin toimisto ti 29.9. klo 12
Deltan ja Statistikan toimisto ti 29.9. klo 13
TYK ry:n toimisto ke 30.9. klo 12
Asteriski, Digit, Nucleus @ Kiltis ke 30.9. klo 16

Henna Henriksson
Hybridi ry

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150929/42e619d4/attachment.html