KINFO: Kastajaiset ja Jääräsauna 31.8.

Risto Jokinen rioljo at utu.fi
Ke Elo 26 14:41:04 EEST 2015


TYK ry ja Nucleus ry järjestävät uusille opiskelijoille perinteiset Kastajaiset 31.8. Kastajaiset alkavat uusille opiskelijoille tarkoitetulla rastikierroksella, joka lähtee Arcanumin edestä klo 17. Olkaa ehdottomasti ajoissa paikalla, jotta ei tulisi armoton kiire rasteja kiertäessä!

Kastajaisten jatkopaikkana toimii Aurinkolahden leirikeskus Hirvensalossa. Paikalle pääsee joukkoliikenteen busseilla 50 ja 51. (Bussista jäädään pois Oriniemen päätepysäkillä) Varaathan tasarahan bussia varten, viimeksi saatiin vähän palautetta kun jokaisella oli vain 20e seteleitä.. :D Paikalla on saunomis- ja grillausmahdollisuus, joten saunakamat ja makkarat mukaan! Paluu keskustaan ja yliopistolle tapahtuu yhteiskuljetuksella, joka lähtee 01:30. Sama bussi kiertää reitin Aurinkolahti - kauppatori - yliopisto kahdesti, että saadaan kaikki mahtumaan kyytiin. Kyyti kustantaa 2e/hlö (Tähän etenkin tarvitaan tasaraha)

Ennen pilttien saapumista järjestetään Aurinkolahdessa myös perinteinen Jääräsauna! Vanhemmat opiskelijat ovat tervetulleita saunomaan klo 18-21. Kuitenkin pyydämme teitä ystävällisesti poistumaan yhdeksältä, sillä tilat tarvitaan silloin pilttejä varten.

Ystävällisin terveisin,
Risto Jokinen
TYK ry:n piltti- ja tuutorivastaava

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150826/9b0cfb91/attachment.html