KINFO: Marjamehuarvioinnit jatkuvat
Salli Keinänen
salli.k.keinanen at utu.fi
Mon Apr 13 16:21:30 EEST 2015
Hei!
Maaliskuinen marjamehujen arviointi saa jatkoa, arviointiin voi osallistua vaikka ei olisi päässyt aikaisemmin mukaan.
Aistinvaraiset arvioinnit järjestetään torstaina ja perjantaina 23.–24.4.2015 sekä tiistaina 28.4.2015 Turun yliopiston Biokemian laitoksella Arcanumilla osoitteessa Vatselankatu 2. Arviointeja järjestetään tiistaista torstaihin tasatunnein klo 9-16. Kukin arvioija osallistuu yhteen n. 20-30 minuutin arviointiin.
Tutkimukseen osallistujilta ei vaadita mitään aiempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista. Huomioithan kuitenkin, että tutkimus ei sovellu gluteenitonta tai viljatonta ruokavaliota noudattaville.
Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen sähköpostitse osoitteeseen kaihal at utu.fi. Kerro viestissäsi kaikki sinulle sopivat arviointiajat (esim. to 23.4. klo 9, pe 24.4. klo 14-16). Saat paluuviestillä tiedon sinulle varatusta arviointiajasta sekä saapumisohjeet.
Arviointi on osa Turun yliopistossa tehtävää pro gradu –tutkielmaa. Tutkimukseen liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään Kaisa Halme (kaihal at utu.fi<mailto:kaihal at utu.fi>) ja FT Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi<mailto:oskar.laaksonen at utu.fi>)
Tervetuloa maistelemaan!
Kaisa Halme
Turun yliopisto
Hi!
Berry juice sensory evaluations will continue and are organized also in English!
Sensory evaluations take place in April 2015 from Thursday 23th to Friday 24th and Tuesday 28th every hour between 9 am to 4 pm in Arcanum (Vatselankatu 2), Department of Biochemistry, University of Turku. Each participant attends to just one approx. 20-30 min evaluation session.
You don’t need to have previous experience from sensory evaluation. But note that study doesn’t fit for gluten- or grain-free diets.
Take a part for study by email kaihal at utu.fi<mailto:kaihal at utu.fi>. Let me know the suitable times when you would be able to come (e.g. Thu 23.4. 9 am; Fri 24.4. 2-4 pm). We will email you the time that will be reserved for you and instructions to arrive.
This sensory evaluation is part of pro gradu- thesis in Turku University. If you have some further question about the study, please don’t hesitate to contact Kaisa Halme (kaihal at utu.fi<mailto:kaihal at utu.fi>) or PhD Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi
Welcome to taste!
Kaisa Halme
Turku University
---
Viestin välitti:
Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150413/bbcdedcd/attachment.html