KINFO: Lukolliset kaapit opiskelijoille Arcanumilla

Ville Eskonen vijues at utu.fi
Ke Maalis 18 19:12:47 EET 2015


Hei,

ainejärjestölle on tullut jonkin verran kyselyitä kellarikerroksessa sijaitsevista kaapeista ja voisivatko opiskelijat saada käyttöönsä niitä. Vastaus on kyllä, mutta ainejärjestö ei hoida kaappien varauksia. Kemian laitoksen kautta kaapin itselleen voi käydä varaamassa (biokemian laitos ei ole löytänyt omia avaimiaan niihin...). Kaapit sijaitsevat Arcanumin kellarikerroksessa (kävele portaat alas ja käänny lasioven jälkeen vasemmalle).

Mikäli sinulla on tarvetta saada itsellesi lukollinen säilytystila, varaa mukaan 10e käteistä ja mene kemian laitoksen kansliaan. Kanslia sijaitsee Arcanumin aulassa ARC1-luentosalin vieressä. Astuttuasi lasiovesta sisään näet katossa kyltin, jossa lukee opiskelijat (tai opiskelija-asiat), joka ohjaa sinut Kaisa Ketomäen työhuoneeseen (toinen ovi vasemmalla). Häneltä voit varata itsellesi kaapin.

Kaappeja on rajattu määrä varsinkin kun biokemian kaapit ovat lukossa, joten ole nopea. Kaappi on sinun niin kauan, kun sen itselläsi haluat pitää ja palauttaessasi avaimen, saat 10e pantin takaisin.

Terveisin
Ville Eskonen
kemian kopo ja taloudenhoitaja
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150318/222577d7/attachment.html