KINFO: Kutsu arviointeihin

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Mon Maalis 2 11:44:25 EET 2015


Hei!

Tervetuloa arvioimaan marjamehutuotteita! Aistinvaraiset arvioinnit järjestetään 24.–26.3.2015 Turun yliopiston Biokemian laitoksella Arcanumilla osoitteessa Vatselankatu 2. Arviointeja järjestetään tiistaista torstaihin tasatunnein klo 8-16. Kukin arvioija osallistuu yhteen n. 20-30 minuutin arviointiin.

Tutkimukseen osallistujilta ei vaadita mitään aiempaa kokemusta aistinvaraisesta arvioinnista. Huomioithan kuitenkin, että tutkimus ei sovellu gluteenitonta tai viljatonta ruokavaliota noudattaville.

Ilmoittaudu mukaan tutkimukseen sähköpostitse osoitteeseen kaihal at utu.fi. Kerro viestissäsi kaikki sinulle sopivat arviointiajat (esim. ti 24.3. klo 8, ke 25.3. klo 14-16). Saat paluuviestillä tiedon sinulle varatusta arviointiajasta sekä saapumisohjeet.

Arviointi on osa Turun yliopistossa tehtävää pro gradu -tutkielmaa. Tutkimukseen liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään Kaisa Halme (kaihal at utu.fi) ja FT Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi)

Tervetuloa maistelemaan!

Kaisa Halme
Turun yliopisto



Hi!

Sensory evaluations will be organized also in English: You are welcome to taste and evaluate berry juice products!

Sensory evaluations take place in March 2015 from Tuesday 23th to Thursday 26th every hour between 8 am to 4 pm in Arcanum (Vatselankatu 2), Department of Biochemistry, University of Turku. Each participant attends to just one approx. 20-30 min evaluation session.

You don’t need to have previous experience from sensory evaluation. But note that study doesn’t fit for gluten- or grain-free diets.

Take a part for study by email kaihal at utu.fi. Let me know the suitable times when you would be able to come (e.g. Tue 24.3. 8 am; Wed 25.3. 2-4 pm).  We will email you the time that will be reserved for you and instructions to arrive.

This sensory evaluation is part of pro gradu- thesis in Turku University. If you have some further question about the study, please don’t hesitate to contact Kaisa Halme (kaihal at utu.fi) or PhD Oskar Laaksonen (oskar.laaksonen at utu.fi)

Welcome to taste!

Kaisa Halme
Turku University

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150302/761b23e8/attachment.html