KINFO: PAKKO OTTAA -sitsit 26.2.

Susanna Hakala suemhak at utu.fi
Ti Helmi 3 07:26:00 EET 2015


Moikka! Taas pääsee sitsaamaan, tällä kertaa vähän isommassa mittakaavassa ;)
TYK, Asteriski ja Synapsi herättävät henkiin legendaariset, aiemmin SnapsiNistiRiski-nimellä tunnetut, nykyisin Pakko ottaa -nimeä kantavat sitsit!Konseptia on hieman uudistettu, mutta perusidea on sama: näillä sitseillä saa ja pitää perseillä.Tuoleilla saa seistä! Pöydillä saa tanssia!
Mukaan mahtuu 90 ensimmäistä innokainta sitsaajaa (kiintiöt 30/ainejärjestö). Ilmoittautuminen on auki 4.2.-19.2. Ilmo aukeaa keskiviikkona 4.2. klo 12.00 eventissä ja sähköpostilla tulevan ilmolinkin kautta. Jos sitsit eivät tule täyteen 13.2. mennessä, mukaan pääsee kuka vaan ainejärjestöön katsomatta. Ilmo on sitova. Maksu suoritetaan ennen sitsejä paikanpäällä.
Sitsit järjestetään Yökerhossa 26.2. klo 18 alkaen. Ja meno jatkuu jatkobileiden merkeissä 22-04. Sitsaajien tulee saapua hyvissä ajoin paikalle, jotta päästään aloittamaan sitsit heti kuudelta.
Sitsien hinta on vain 13e sisältäen 2 snapsia, jallun, 2 hanajuomaa (bisse, lonkero tai siideri), alku-, pää- ja jälkiruoan, kahvin sekä upean Pakko ottaa -haalarimerkin.
Jos (ja kun) sitseihin kuuluvat juomat eivät riitä koko illaksi, sitseille tultaessa ja tauolla voi ostaa 2 euron hintaisia hanajuomalippuja ja 1 euron (!) maksavia snapsilippuja. Helan går!
PUKUKOODI: Smart casual tai Muumien poliisimestari.
TAKUU: Lähtevät lapasesta
HINTA: 13e
ILMO: 4.2.-19.2.
SITSIT: 26.2. klo 18-22 Yökerhossa (Aurakatu 14)
BILEET: sitsien jälkeen klo 22-04, hinta 3e sisältää haalarimerkin (pakko saada!)
Alkoholittomat pääsevät mukaan samalla 13 euron hinnalla, mutta jos meno pelottaa, voi sitsien ajaksi mennä pelaamaan Kimbleä Mordoriin.
Kemistien Toimistolla edellisten sitsien jälkeen kuultua: "Me ei enää ikinä sitsata Riskien kanssa!"
Sitsiterveisin,
Susanna Hakala
Tapahtumavastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150203/fe2cec37/attachment.html