KINFO: Opiskelijaedustajia kemian laitoksen työryhmiin

Ville Eskonen vijues at utu.fi
Pe Tammi 16 15:43:43 EET 2015


Hei,

kemian laitoksella on kolme työryhmää, joista jokaisessa on mukana myös TYK ry:n opiskelijaedustajia. Nyt entiset edustajat ovat pikkuhiljaa valmistumassa ja on aika ehdottaa uusia opiskelijoita näihin työryhmiin.

Laitoksen työryhmät ja paikat niihin ovat koulutusohjelmatyöryhmä (kaksi varsinaista opiskelijajäsentä ja kaksi varajäsentä), laatutyöryhmä (kaksi varsinaista opiskelijajäsentä) ja sähköisen viestinnän työryhmä (yksi varsinainen opiskelijajäsen).
Koulutusohjelmatyöryhmä kokoontuu noin mutaman kerran vuodessa ja kaksi muuta pari kertaa vuodessa. Opiskelijajäsen toimii ainejärjestön edustajana kokouksissa ja vuorovaikuttaa aktiivisesti ainejärjestön hallituksen ja muiden opiskelijoiden välillä. Tämä tarkoittaa siis myös ainejärjestön hallituksen kokouksiin osallistumista.

Jos opiskelijaedustajaksi lähteminen kiinnostaa, laita siitä minulle sähköpostia keskiviikkoaamuun 21.1. mennessä ositteeseen vijues at utu.fi. Hallitus päättää laitosjohtajalle ehdotettavista edustajista keskiviikkona klo 16.30 alkavassa kokouksessa Toimistolla.

Terveisin
Ville Eskonen
Kemian koulutuspoliittinen vastaava
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150116/c987c0db/attachment.html