KINFO: Töitä kemisteille!

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Mon Tammi 12 11:01:44 EET 2015


Hei,

minulla on kaikille kemisteille iloisia uutisia heti vuoden alkuun! Yrityksemme Uplus Tutoring rekrytoi nimittäin uusia työntekijöitä. Olemme opiskelijavoimin toimiva, yksityisopetusta ja pienryhmävalmennusta tarjoava yritys. Näin ylioppilaskirjoituksien alla etsimme nyt kemian taitajia valmentamaan asiakkaitamme kirjoituksia varten. Onko teidän porukassanne kiinnostuneita?

Työ on yksinkertaisuudessaan lukiolaisten valmentamista pääsykokeita varten. Menestyäkseen työssä opiskelijalla tulee olla hyvän asiaosaamisen lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky selittää asiat niin, että muut ymmärtävät ne. Lukiolaisten lisäksi tarjoamme yksityisopetusta myös peruskoululaisille.

Työ on joustavaa ja oppitunnit pidetään joko asiakkaan tai työntekijän kotona. Vaihtoehtoisesti oppitunteja voidaan järjestää myös esimerkiksi kirjastossa. Viikkotyötuntien määrä määräytyy oman halukkuuden ja asiakkaan toiveiden mukaan, mitä enemmän oppitunteja asiakas ostaa, sitä enemmän työtunteja tuutorille tulee. Yksi asiakas ostaa yleensä 10-30 oppituntia ja oppituntien ajankohdat saa sopia asiakkaan kanssa itsenäisesti.

Palkka yksityisopetuksesta on 15€/oppitunti ja yksi opetuskerta sisältää aina vähintään kaksi oppituntia (à 45 min). Lisätietoa yrityksestämme löytyy osoitteesta www.uplus.fi<http://www.uplus.fi>.

Varsinkin opettajalinjalaisille työ toimii myös pätevöittävänä harjoitteluna.

Miltä kuulostaa?

Ystävällisin terveisin

Mathias Brunnsberg
Uplus Tutoring
044 745 9093

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20150112/86e05230/attachment.html