KINFO: Aistikurssi FOOD3630 muuttunut ajankohta
Milla Kumin
milla.kumin at utu.fi
Ke Marras 15 16:50:09 EEST 2014
Moi,
Tiedoksi: Aistittavan laadun tutkimusmenetelmät -kurssin ajankohta on siirtynyt keväältä syksyyn. Aiemmin siis ollut kevään kurssi ja 4. periodissa, mutta tänä syksynä ja jatkossa syksyisin ns. toisessa periodissa. Kurssi alkaa tiistaina 28.10.
https://nettiopsu.utu.fi/opas/opintojakso.htm?id=34854&lang=fi&lvv=2014&uiLang=fi
Terveisin,
Oskar Laaksonen
FT, Elintarvikekehityksen yliopisto-opettaja
Elintarvikekemia ja elintarvikekehitys
Biokemian laitos
Turun yliopisto
02 333 6875
oskar.laaksonen at utu.fi
-------
Viestin välitti,
Milla Kumin
TYK ry:n puheenjohtaja