KINFO: Industrial Biotechnology: Fermentation Course 2015 rekisteröinti avoinna

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Ke Marras 1 20:42:45 EEST 2014


Hei,

Ohessa Industrial Biotechnology: Fermentation 2015 – kurssin (eli oluen valmistus) tiedote. Halukkaat ilmoittautukaa nopeasti! Osallistujien määrä rajoitettu.

Terveisin

Jarmo Käpylä

---------------------------------------------------------------------------------


FERMENT 2015

212016.0 (2 CREDITS) INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY: FERMENTATION

Sign-Up from 1.10.2014. Registration closes 15.12.2014. OPEN TO UNIVERSITY STAFF.

Course begins week 3 (13.1.2015) at Turku University of Applied Sciences Lemminkäisenkatu 30.

For more information and to sign-up in advance, see http://www.abo.fi/institution/coursesbiosci or contact Mark Johnson at finmark54 at icloud.com 040 482 1642.

---

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20141001/796373f0/attachment.html