KINFO: Lauantailätinät 12.4.

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
La Apr 12 12:19:27 EEST 2014


Tässä numerossa:

1. TYY:n tapahtumat & Tyaali –viestit (voit tilata tyyali-sähköpostilistan itsellesi suoraan, ks.http://tyy.fi/ylioppilaskunta/sahkopostilistat)
1.1 Kehysriihessä päätettiin poistaa opintotukikuukausia ja leikata YTHS:ltä
1.2 TYY hakee tapahtumatuottajaa tai tapahtumatuottajaparia järjestämään TYYn vuosijuhlat
1.3 TYY hakee projektikoordinaattoria
1.4 Kampuksella ja alayhdistyksissä tapahtuu

2. Tapahtumat
2.1 Eurovaalipaneeli 16.4.
2.2 Raksabileet 16.4.
2.3 Vaakunasitsit 17.4.
2.4 German Sparkle Party 24.4.

3. Loppukevennys

********************************************************************************

1.1
Kehysriihessä päätettiin poistaa opintotukikuukausia ja leikata YTHS:ltä

Parin viikon takaisessa kehysriihessä tehdyt opiskelijoita koskevat päätökset puhuttavat paljon, ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan asiantuntijoiltakin on kysytty paljon neuvoa. Opiskelijoita koskevia päätöksiä oli useita. Nyt kuluneella viikolla mediassa on uutisoitu runsaasti opintotukikuukausien poistamisesta toisesta korkeakoulututkinnosta ja Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) vuokratuen leikkaamisesta.

Opintotukea ei enää toiseen samantasoiseen tutkintoon

Kehysriihessä tehdyn leikkauspäätöksen mukaan jatkossa toiseen samanarvoiseen tutkintoon ei saa enää opintotukikuukausia. Aiemmin maisterin tutkinnon jälkeen opiskelija on voinut käyttää toiseen tutkintoon 15, nykyisin 9 kuukautta. Jatkossa näitä yhdeksää kuukautta ei siis saisi enää hyödyntää toiseen samantasoiseen tutkintoon. Tämän leikkauksen on tarkoitus astua voimaan vuonna 2015.
TYY on saanut useita kyselyitä opintotuen leikkaukseen liittyen. Tällä hetkellä toista tutkintoa suorittavilla, joille on jo myönnetty opintotuki kyseiseen tutkintoon, ei kuitenkaan ole huolta opintotuen menettämisestä. Vielä ei ole tietoa, miten päätös tulee jatkossa vaikuttamaan esimerkiksi opintonsa keskeyttäjiin ja alan vaihtajiin. Tiedotamme opintotukikuukausien leikkaamisesta heti, kun tiedämme lisää.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS) menettää arvokkaan vuokratuen

Kehysriihessä hallitus päätti säästää 4,1 miljoonaa euroa poistamalla YTHS:n vuokratuen. YTHS:n tähän asti saama vuokrakustannuksiin tarkoitettu avustus leikkaantuu joko kokonaan vuonna 2015 tai kahdessa jaksossa vuosina 2015–2016. Kehysriihessä tehty rahoituslinjaus tarkoittaa YTHS:lle noin 10 prosentin leikkausta vuotuiseen tulovirtaan. Käytännössä leikkaus muotoutuu kuitenkin huomattavasti suuremmaksi kuin arvioitu 4,1 miljoonaa euroa, koska YTHS:n toisen rahoittajan Kelan rahoitusosuus säätiön koko budjetista ei saa lain mukaan ylittää 63 prosenttia. Kelan lisäksi YTHS:ää rahoittavat opiskelijat ja korkeakoulujen oppilaitosten sijaintipaikkakunnat.
YTHS:n oman tiedotteen
(http://www.yths.fi/ajankohtaista/426/kehysriihi_leikkasi_yths_n_toiminta-avustusta_4_1_miljoonaa_euroa) mukaan leikkaus tarkoittaa YTHS:n toiminnan merkittävää sopeuttamista, ja YTHS:ssä ryhdytäänkin heti arvioimaan ja ideoimaan uusia toimintakäytäntöjä, jotta rahoituksen supistumisen kokonaisuuden haitat opiskelijoille kyettäisiin minimoimaan. YTHS ja lisäksi Suomen ylioppilaskuntien liitto ja Suomen opiskelijakuntien liitto ovat vedonneet päätöksen kohtuullistamistoimiin.

TYY vaikuttaa yhdessä muiden ylioppilaskuntien sekä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kanssa edelleen aktiivisesti päättäjiin. Ensi viikolla TYY lausuu SYL:lle kehysriihessä tehdystä Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiötä koskevasta rahoituslinjauksesta.

Lue TYYn aiempi tiedote kehysriihestä: Kehysriihi rokotti opiskelijoita - pahimmilta leikkauksilta vältyttiin http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2014/4756

Lisätietoja muista kehysriihessä tehdyistä päätöksistä voi lukea myös SYL:n kannanotosta: Opiskelijoille hyviä ja huonoja uutisia kehysriihestähttp://www.syl.fi/2014/03/26/syl-ja-samok-opiskelijoille-hyvia-ja-huonoja-uutisia-kehysriihesta/?lan=finnish


Lisätietoja:

Jussi Nieminen
hallituksen puheenjohtaja
tyy-pj at utu.fi
puh. 045 320 5125

********************************************************************************

1.2
TYY hakee tapahtumatuottajaa tai tapahtumatuottajaparia järjestämään TYYn vuosijuhlat

TYY hakee tapahtumatuottajaa tai tapahtumatuottajaparia järjestämään TYYn 92. vuosijuhlat lauantaina 15.11.2014. Vuosijuhlat on TYYn juhlavin tapahtuma, joten nyt voi antaa visioidesi lentää!

Tapahtumatuottaja tai työpari vastaa cocktail-tilaisuuden, pääjuhlan, jatkojen ja silliaamiaisen järjestelyistä. Tehtäviin kuuluu kuljetuksista, ohjelmasta, tiedotuksesta ja tarjoilusta hankinnasta vastaaminen, loppuraportointi sekä muut mahdolliset tapahtuman toteutukseen liittyvät tehtävät.

Lue lisää tehtävänkuvasta osoitteesta http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2014/4758
Haku päättyy 13.4. klo 23.59.

********************************************************************************

1.3
TYY hakee projektikoordinaattoria

TYY hakee projektikoordinaattoria ”Yhteisöllisyyttä opiskelija-asumiseen” -projektiin. Kyseessä on vuonna 2014 toteutettava kampanja, jonka tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita, asukastoimikuntia ja TYYn alayhdistyksiä aktiiviseen ja yhteisölliseen asukastoimintaan. Projektin isoimmat osat ovat kriteerien luominen avustusten myöntämiselle, kampanjan tekeminen ja markkinointi sekä avustusten jakaminen hakemusten perusteella. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluvat projektin suunnittelu, kampanjan markkinointi, avustuksien haun valmistelu, raportointi sekä muut mahdolliset projektin toteutukseen liittyvät TYYn pääsihteerin kanssa sovittavat tehtävät.

Lue lisää tehtävänkuvasta osoitteesta http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2014/4757
Haku päättyy 23.4. klo 23.59.

********************************************************************************

1.4
1. Juha Hurmeen Lahti Turun ylioppilasteatterissa
2. Osakuntien improkerho
3. Yliopistoliikunta etsii liikuntatuutoreita lukuvuodeksi 2014 - 2015
4. Synapsikirppis Turku-salissa 28.4.
5. TYYn Vihreän listan korkeakoulupoliittinen ilta: Save the Earth @ Edari
6. Lähimaksaminen nyt käytössä Unicalla
7. Toiminnallista ihmisoikeuspolitiikkaa ja perunankuorintaa
8. Eurovaalipäivä 23.4. / Europavalsdag 23.4.

* *  *

1. Juha Hurmeen Lahti Turun ylioppilasteatterissa

Lahden kansanopiston teatterikoulutus II vierailee Turun ylioppilasteatterilla sunnuntaina 13.4.2014 Juha Hurmeen ohjaamalla näytelmällä Lahti, joka perustuu Arto Salmisen samannimiseen romaaniin. Kokonaisuus on hauska, karmea, koskettava ja puhutteleva. Juha Hurmeen dramatisointi ja näyttämöllepano pyrkii samaan vaikutelmaan.

Lahti Turun ylioppilasteatterilla 13.4.2014 klo 19.00

Lisätiedot ja lippuvaraukset:
Turun ylioppilasteatteri
Puh. 040 8234791 / info at turunylioppilasteatteri.fi<mailto:info at turunylioppilasteatteri.fi>

* * *

2. Osakuntien improkerho

Osakuntien Improkerho feat. Impromaakarit jatkaa toimintansa su 13.4. klo 16-18 Uusiksella vetäjänään Tuulia Lindholm. Mukana ko. poppoossa on mm. Terhi Katariina Mahlamäki, Thomas Farawaybeach ym. Kerhon toiminta tulee olemaan yhteisosakunnallista, mutta kerho herätetään henkiin nyt Sohon toimesta. Kerho tulee tapaamaan sunnuntaisin klo 16-18 mikäli Uusiksella ei ole varauksia. Menkää osakuntalaiset improilemaan!
paikka: Osakuntatalo Uusi-S (Kirkkotie 6, keltainen puutalo noin YTHS:n toimipistettä vastapäätä)

* * *

3. Yliopistoliikunta etsii liikuntatuutoreita lukuvuodeksi 2014 - 2015

Liikuntatuutorointi on liikunnan vertaistoimintaa, jossa opiskelijat kannustavat muita opiskelijoita liikkumaan. Liikuntatuutorin tehtävä on siis ennen kaikkea innostaa ja kannustaa muita liikunnan pariin ja alkuun. Liikuntatuutoreilla on myös mahdollisuus ohjata aloittelijoiden lajikokeilukurssia. Liikuntatuutoreilla ei tarvitse olla kokemusta liikunnan ohjaamisesta.

Palkkioksi saat:
- uudenlaisia opiskelijaelämyksiä
- yliopistoliikunnan liikuntamaksun ja mahdollisuuden osallistua liikuntakursseille
- työtodistuksen
- koulutusta liikuntatuutorointiin

Jos kiinnostuit liikuntatuutoroinnista, käy täyttämässä hakukaavake täältä:https://www.lyyti.fi/reg/Liikuntatuutorihakemus_9040/fi

Lisätietoja:
https://intranet.utu.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/Sivut/Liikuntatuutori-haku-päällä.aspx

* * *

4. Synapsikirppis Turku-salissa 28.4.

Aloita vappuviikkosi rennolla kirppistelyllä ja tule tekemään löytöjä Synapsikirppikselle Turku-saliin (YO-talo A, 2.krs) maanantaina 28.4. klo 10-16! Kahviossamme tarjolla leivonnaisia ja virvokkeita pikkurahalla. Järjestäjänä Synapsi ry.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1461650460734132/?fref=ts

* * *

5. TYYn Vihreän listan korkeakoulupoliittinen ilta: Save the Earth @ Edari

Maailmanloppu ja sen estäminen perjantaina 11.4 klo 19-22 Ikituurin saunalla, Pispalantie 14.

TYYn Vihreä Lista kutsuu kaikki ((vihreästä)) yliopistopolitiikasta kiinnostuneet maailmanlopun keskusteluiltaan. Illan aikana ennustetaan paikallinen ja globaali apokalypsi, ja sitten pelastetaan pallo. Samalla yliopistopolitiikan käsitteet aukenevat: niin mitä ovat SYY, TYY ja HYY? Mikä filiaali, rpj ja pöydällelaitto? Ketkä päättävät edustajistossa kampuslaisten asioista ja miten?

Tilaisuuden avaa Valonian energia-asiantuntija Liisa Harjula kertomalla, mitkä ovat Turun alueella asuvien hyvinvointiin ja tulevaisuuteen merkittävimmin vaikuttavat ympäristöongelmat, miten ne konkreettisesti vaikuttavat kaupungin ja kampuksen elämään - ja miten ne voidaan ratkaista.

Tämän jälkeen kaksi yliopistopolitiikan konkaria avaa ikkunan ylioppilaskunnan päätöksentekoon:

”Elämää ja edarin iltakouluja”
Kolminkertainen edaattori Konsta Weber kertoo, mitä TYYn edustajistossa tehdään ja mitä siellä pitäisi tehdä.

”Maailman pelastaminen yksi kannanotto kerrallaan”
TYYn hallituksen v. 2013 sosiaalipoliittisista ja kehitysyhteistyöasioista vastannut Juho Wilska kertoo hallitustoiminnasta ja maailmanparannuksesta.

Lista kestitsee keskustelijat ja hengaajat. Kaikki tarjoilut ovat vegaanisia.

Saunalla on mahdollista myös saunoa – otathan peseytymisvälineet mukaan!

* * *

6. Lähimaksaminen nyt käytössä Unicalla

Turhauttavatko pitkät lounasjonot? Lähimaksaminen on nyt käytössä Unicalla! Opiskelijoille suunnattua Lyyra Maksutarraa vilauttamalla saat lounaasi nopeammin. Teet pikkuostokset näppärästi ilman pin-koodia Unican ravintoloissa ja kaikissa lähimaksamista tukevissa maksupaikoissa.

http://tinyurl.com/elisalompakko

Elisa Lompakko ja opiskelijoiden etupalvelu Frank tarjoavat Unican ravintoloissa 14.–17.4. opiskelijoille ilmaisia Lyyra Maksutarroja, joissa on valmiina 5 euroa alkusaldoa. Käy lataamassa valmiiksi Elisa Wallet älypuhelimeesi ja rekisteröidy. Vaihtoehtoisesti voit rekisteröityä täällä: http://elisa.fi/lompakko. Saat maksutarran Unicalta heti käyttöösi!

MISSÄ JA MILLOIN:
Ma ja Ti: Macciavelli klo 10–16
Ke: Tottisalmi klo 10–15
To: Mikro klo 10–13.30
MIKSI: Jonoille kyytiä helpommalla maksutavalla!

Lisätietoja:
Elisa Lompakko & Frank
www.elisa.fi/lompakko<http://www.elisa.fi/lompakko>
https://myfrank.fi/fi

* * *

7. Toiminnallista ihmisoikeuspolitiikkaa ja perunankuorintaa

Tule mukaan tekemään Itä-Eurooppa–Turku-viikonloppua toukokuussa! Seuraava möötti 16.4.

Toiminta- ja rentoutusviikonloppu suomalaisille ja itäeurooppalaisille ihmisoikeusaktiiveille 16.-18.5.2014. Viikonloppu täynnä tekemistä, rentoutumista, hyvää safkaa ja seuraa
Koroisten kylätalolla (www.koroinen.org<http://www.koroinen.org>) Suomen Turussa.

Viikonloppua ovat järjestämässä Amnestyn Turun-paikallisryhmä, toimintaryhmä Queer Haven, Turun seudun Seta ja Queer Union sekä joukko aktiivisia kansalaisia. Ja Sinä!

17.5 vietetään kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää (IDAHOT), jolloin järjestäjät, osallistujat ja kaikki kiinnostuneet tempaisevat ihmisoikeuksien puolesta Turun toreilla.

Miten mukaan? Kirjoita osoitteeseen queerhaven2014 at gmail.com<mailto:queerhaven2014 at gmail.com> ja/tai tule mukaan seuraavaan kokoukseen keskiviikkona 16.4 kl.16-19. Möötti pidetään Turun seudun Setan toimistolla, Eerikinkatu 22b B 20. Pirauta ovisummeria, niin ovi avataan! Toimistoon pääsee kävelemällä aulasta vasemmalle ja portaat ylös.

* * *

8. Eurovaalipäivä 23.4. / Europavalsdag 23.4.

Millainen on opiskelijan Eurooppa? Mitä vapaa liikkuvuus tarkoittaa? Onko tulevaisuuden Euroopassa töitä? Mihin Euroopan unionia tarvitaan? Eurovaalit tulevat ja nyt on aika vaikuttaa.

TYY, ÅAS, TUO ja Novium järjestävät Yliopistonmäellä keskiviikkona 23.4. Eurovaalipäivän, johon kuuluu vaalitori Yliopistonmäellä sekä suomen- ja ruotsinkieliset vaalipaneelit. Suomenkielinen paneeli pidetään klo 13-14.30 Tauno Nurmela -salissa yliopiston päärakennuksessa. Ruotsinkielinen paneeli pidetään klo 14.30-16 ASA-husetilla.

Tule tapaamaan ehdokkaita vaalitorille ja seuraamaan paneelikeskustelua! Kahviakin on.

Suomenkieliseen paneeliin osallistuvat Aura Salla (kok.), Nasima Razmyar (sd.), Saara Ilvessalo (vihr.), Heikki Patomäki (vas.) ja Niklas Mannfolk (rkp.). Suomenkielinen vaalipaneeli streamataan myös TYYn Youtube-kanavalle.

Ruotsinkieliseen paneeliin osallistuvat Lisa Sounio (kok.), Saara Ilvessalo (vihr.) ja Silja Borgarsdottír Sandelin (rkp.).

Aikataulu:
klo 12-15 vaalitori Yliopistonmäellä
klo 13-14.30 suomenkielinen paneeli
klo 14.30-16 ruotsinkielinen paneeli

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/711588872224862/

********************************************************************************
********************************************************************************

2.1
Europarlamenttivaalit lähestyvät ja keskustelu vaaliteemoista kiihtyy niin Euroopassa kuin täällä Suomessakin. Millaisessa EU:ssa sinä haluaisit elää vai eikö minkäänlainen EU miellytä? Miten siitä taloudesta oikein saadaan kestävä? Kunnioitetaanko EU:ssa ihmisoikeuksia? Entäs ympäristö, saadaanko arktisen alueen jääkarhut pelastettua?
Ei hätää, et ole kysymystesi kanssa yksin sillä Turun Eurooppanuoret ry järjestää yhteistyössä Turun yliopiston yhteiskunta- ja kasvatustieteiden kattojärjestö Indexin, Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen ainejärjestö P-klubin sekä Åbo Akademin valtiotieteilijöiden ainejärjestö SF-Klubbenin kanssa eurovaalipaneelin keskiviikkona 16. huhtikuuta klo 14-16. Tilaisuus järjestetään Publicumissa Pub3 -luentosalissa. Paneelin juontajina toimivat Turun yliopiston politiikan tutkimuksen laitokselta tutkija Louis Clerc ja dosentti Kimmo Elo. Myös yleisön esittämille kysymyksille on varattu runsaasti aikaa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Paneeliin varmistuneet ehdokkaat ovat Ilkka Kantola (SDP), Timo Kaunisto (Kesk.), Saara Ilvessalo (Vihr.), Aura Salla (Kok.), Piritta Poikonen (PS), Antti Tulonen (Muutos).
Tervetuloa kuuntelemaan ja kyselemään!
Mukana yhteistyössä myös TYY sekä History and Politics of European Integration -linja.
Löydät tapahtuman Facebookista:www.facebook.com/events/810093655687127/?fref=ts<http://www.facebook.com/events/810093655687127/?fref=ts>
Eurovaalipaneelin jälkilöylyt käydään TYYn saunalla (Rehtoripellonkatu 4 A) Turun Eurooppanuorten uusien illassa klo 18.00 alkaen. Kaikki TENun toiminnasta tai Euroopan asioista kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle!
Uusien ilta Facebookissa: www.facebook.com/events/1462650790634883/?fref=ts<http://www.facebook.com/events/1462650790634883/?fref=ts>
***
Turun Eurooppanuoret eli TENu on sitoutumaton EU:sta ja Euroopan asioista kiinnostuneiden nuorten järjestö. Tilaisuutemme ovat avoimia, ja toimintaamme ovat tervetulleita mukaan kaikki alle 35-vuotiaat nuoret. Osallistumme monipuolisesti kansalaiskeskusteluun EU:sta, Euroopan integraatiosta ja sen haasteista, minkä lisäksi järjestämme erilaisia EU-aiheisia seminaareja, meppitapaamisia ja Eurooppa-henkisiä illanviettoja.
Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!
Käy myös tykkäämässä Facebook-sivustamme:www.facebook.com/tenu.ry<http://www.facebook.com/tenu.ry>
Lisätietoja TENusta myös nettisivuillamme:http://www.eurooppanuoret.com/aluejarjestot/turku
********************************************************************************

2.2
Ra-ra-ra-raksaaa bi-bi-bi-biileeeet
siellä aina kunnon betonimyllyt saaaaaaa!

Ja siellä saa! Digit ja Turun yliopiston Savo-Karjalainen Osakunta isännöivät Raksabileitä Vegas Night Clubissa keskiviikkona 16.4.2014. On aika vetää niskaan raksa- tai muut haalarit, jalkoihin pitäväpohjaiset jalkineet sekä päähän turvakypärä, koska Lynissä myllytetään betonia urakalla. Jos betonimylly yökerhoympäristössä ei satu olemaan vielä tuttu käsite, ei hätää, koska toimintaohjeet annetaan kyllä paikanpäällä.

Ja jos olet kuullut jo BM:stä, tiedät mitä tehdä: YKSI, KAKSI ja Vegasiin!

Ovet aukeavat klo 22 ja sisäänpääsymaksu on kevyt 3€.

********************************************************************************

2.3
to 17.4. klo 17:00 Vaakunasitsit @ YO-talo B, Osakuntasali
ilmoittautuminen: http://sho.utu.fi/?toiminta%2Filmoittaudu%2F
(ilmo päättyy 13.4. klo 23:59)
 https://www.facebook.com/events/620959151322794/

Kääntäkäämme katseemme vaakunoihin, sillä kevään
kauneimmat, ylevimmät ja eeppisimmät sitsit, Turun Yliopiston
Satakuntalais-Hämäläisen Osakunnan Vaakunasitsit, ovat ovella.
Verrattomat vaakunamme vaativat arvoisensa sitsit, joten
näissä juhlissa panemme parastamme!

Pöytiin tarjoillaan totuttua sitsimättöä maittavammat – ja silmääkin
miellyttävämmät – itse tehdyt ruokalajit, ja ruokajuomatkin
ovat suurelta osin itse valmistettuja uniikin makuelämyksen
takaamiseksi. Tunnelmaa nostattavat luonnollisesti kaikki
kynnelle kykenevät vaakunamestarit, minkä lisäksi parhaiten
pukuteemaa toteuttaneet palkitaan.

Juhliminen ei suinkaan lopu Osakuntasalin valomerkkiin, vaan jatkoille
siirrymme Uusikselle, jossa sankarillisimmat voivat jatkaa virvokkeiden kera
vaikka aamuun asti! (Onhan vain oikein, että seuraava päivä on
nimensä 'pitkäperjantai' arvoinen...) Kyseessä ovat varainkeruusitsit, joiden
tuotto käytetään SHO:n vaakunoiden kunnostamiseen. 20 €:n sitsihintaan sisältyy
kolmen ruokalajin ateria, ruokajuoma, snapsikaato ja kahvi & avec sekä jatkot.
Alkoholiton vaihtoehto on 15 € ja ruokajuomana silloin kotitekoinen sitruunasooda.

Aika ja paikka:
        To 17.4. klo 17:00, Osakuntasali, Ylioppilastalo B;
        jatkot n. 23 alkaen, Uusi-S, Kirkkotie 6
Pukukoodi:
        Heraldiikka (ks. esim. http://fi.wikipedia.org/wiki/Heraldiikka);
        Akateemiset ansiomerkit
Menu:
        Bataatti-punajuurikeitto & perinteinen satakuntalainen kakko
        Nyhtöpossu tai kikhernepihvi & uunivihannekset
        Inkivääri-porkkanakakku
Ilmoittautuminen:
        osoitteessa http://sho.utu.fi/?toiminta%2Filmoittaudu%2F
        tai ennakkolipun oston yhteydessä.
        Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.
Maksu: 20/15 €
        osakunnan tilille FI66 1209 3000 0518 06 viitteellä 9001 17.4. mennessä
        – tuothan kuittikopion mikäli maksoit viime tingassa;
        tai käteisellä ennakkolippua ostaessa – lippuja myydään hallituksen
        päivystyksessä B-talolla tiistaisin klo 12-16;
        tai käteisellä sitseille saapuessa – muistathan olla ajoissa!
Lämpimästi tervetuloa!

********************************************************************************

2.4
Do you like to party party? Yes, I wore my party pants!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan ensikertaa järjestettäviin German Sparkle Party -bileisiin! Germanica, SKO ja Kääntöpiiri ovat yhdistäneet voimansa ja päättäneet tuoda tämän säihkyvän elämyksen luoksesi torstaina 24.4. Pue siis jalkaasi piukimmat pöksysi, nakkaa niskaasi kimaltelevin kolttusi, ja saavu Vegasiin bailaamaan parhaimpien teknohittien tahtiin. Luvassa on kreisibailauksen lisäksi myös hauskoja skaboja, joista voit voittaa meheviä palkintoja!

Valovoimaisimmin sonnustautunut bilettäjä palkitaan ruhtinaallisesti, ja muutkin teemaansopivasti pukeutuneet hyötyvät panostuksestaan – heille sisäänpääsy kustantaa vain vaivaiset 2 euroa. Muille lysti maksaa 3 euroa.
Luvassa on siis kevään säkenöivimmät bailut, joita et todellakaan halua missata!

Vinkkejä pukeutumiseen ja apua tunnelmaan virittäytymiseen:http://www.youtube.com/watch?v=f-jN3vH26NQ

MITÄ: German Sparkle Party
MISSÄ: VEGAS Night Club
MILLOIN: 24.4.2014 klo 22.00-04.00
MITÄ MAKSAA: 2e teemanmukaisesti pukeutuneilta, 3e muilta

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/1520488868177759/?fref=ts

********************************************************************************
********************************************************************************

3. Loppukevennys

Mies päätti salakuljettaa kyyhkysen lentokoneessa. Kun ei keksinyt parempaa paikkaa, tunki hän linnun housuihinsa. Matkan aikana kyyhky alkoi käydä levottomaksi. Mies päätti antaa sille vähän lisää happea ja aukaisi sepaluksensa. Lintu työnsi päänsä ulos ja rauhoittui. Viereiselle penkille osunut nunna tarkkaili tilannetta ja sanoi lopulta:
- Anteeksi herra. Minähän en näistä asioista mitään ymmärrä, mutta oletan, että munanne on kuoriutunut.

Millainen on tosimiehen pääsiäinen?
- Hän jahtaa tipuja täydessä mämmissä, herää aamulla noita-akan vierestä ja miettii minkälainen yllätys munassa tällä kertaa mahtaa olla.

********************************************************************************
********************************************************************************


Terveisin
Salli Keinänen
Lauantailätinöiden päätoimittaja
sakakei at utu.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140412/ff89a776/attachment-0001.html