KINFO: Haetaan tukiopettajaa matematiikkaan, kemiaan ja fysiikkaan Turussa

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
Ke Helmi 26 20:28:27 EET 2014


TYÖHÖN HAETAAN YLIOPISTO-OPISKELIJAA MATEMATIIKAN, KEMIAN JA FYSIIKAN TUKIOPETTAJAKSI

Oppiporras Oy hakee opinnoissaan ansioitunutta yliopisto-opiskelijaa toimimaan lukiotasoisena yksityisenä tukiopettajana. Opetettavat aineet ovat lukion pitkä matematiikka, fysiikka ja kemia. Opetuspaikka on Turun keskustassa. Toimi on tuntiveloitteinen sekä keikkaluontoinen ja se sopii hyvin opiskelun oheen lisätuloksi. Aloitusaika on mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Opettajaltamme odotamme aiempaa menestystä opetettavissa aineissa, motivoituneisuutta sekä innostuneisuutta opettamiseen ja ymmärrystä siitä, mitä opinnoissa onnistumiseen tarvitaan. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla pedagogisia opintoja tai aiempaa opetuskokemusta taustalla, vaikka ne tukevat toimessa onnistumisessa. Lisäksi tarkastamme valitun hakijan rikostaustaotteen nuorten kanssa työskentelyä varten, jonka kustannukset korvataan hakijalle. Jos kiinnostuit, lähetä tiedustelut tai lyhyt, vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen matti.p.pontio at oppiporras.fi.

Olemme Helsingissä perustettu, erityisesti pääkaupunkiseudulla toimiva, koulutuspalveluja tarjoava yritys. Taustanamme sekä toimintamme ydin ovat opettajina toimivat yliopisto-opiskelijat. Tavoitteenamme on antaa opinnoissaan menestyneille opiskelijoille mahdollisuuden jakaa innostuneisuuttaan sekä näkemystään eteenpäin. Yksityis- ja pienryhmäopetus on tähän erinomainen väline, joka vastaa yhtäältä asiakkaan tarpeisiin. Haluamme olla reilu markkinatoimija. Työllistämme erityisesti nuoria aikuisia työtehtäviin, jotka vastaavat heidän osaamistaan sekä kiinnostuksen kohteitaan. Maksamme tehdystä työstä mielekästä palkkaa, mutta emme silti tahdo hinnoitella kurssejamme asiakkaidemme tavoittamattomiin. Olemme täysin opiskelijaomisteinen.

Päiväys: 26.2.2014


Terveisin
Matti Petteri Pöntiö
Hallituksen puheenjohtaja, Oppiporras Oy
matti.p.pontio at oppiporras.fi
040 556 4082

Oppiporras Oy
info at oppiporras.fi
http://oppiporras.fi

--

Viestin välitti:

Salli Keinänen
Tiedotusvastaava, TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140226/4f449b20/attachment.html