KINFO: Lauantailätinät 22.2.

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
La Helmi 22 12:04:13 EET 2014


Tässä numerossa:

1. TYY:n tapahtumat & Tyaali –viestit (voit tilata tyyali-sähköpostilistan itsellesi suoraan, ks.http://tyy.fi/ylioppilaskunta/sahkopostilistat)
1.1 Teutorin sähköisen tentin tenttitila on otettu käyttöön
1.2 Auta kehittämään TYYn nettisivuja
1.3 Tule mukaan Challenge Turku -innovaatioleirille
1.4 Keksi nimi LinkedIn-ryhmälle ja voita iPad mini

2. Tapahtumat
2.1 Office Party
2.2 Bierfest
2.3 Osakuntien Kerhoviikko

3. Loppukevennys

********************************************************************************

1.1
Teutorin sähköisen tentin tenttitila on otettu käyttöön

Teutorin (Lemminkäisenkatu 3) sähköisen tentin tenttitila (tenttiakvaario) on otettu käyttöön.
Tenttitila on 1 kerroksessa huoneessa 105 ja opasteet tilaan löytyvät sisääntuloaulasta (aulasta oikeanpuoleista käytävää).

Teutorissa voi tehdä tenttejä arkipäivisin klo 8-22.   Kulku tenttitilaan tapahtuu samalla tavoin kuin aikaisemminkin PharmaCityn tilaan eli opiskelijakortilla, johon opiskelija on käynyt aktivoimassa kulkuluvan TYYn kansliassa tai sähköavaimella (esim. jatko-opiskelijat ja avoimen opiskelijat). Avaimia saa opiskelija- ja hakijapalvelusta sekä avoimen yliopiston toimistosta. Teutorin ulko-ovi lukitaan klo 16.30, jonka jälkeen sisään pääsee samalla opiskelijakortilla/avaimella kuin tenttitilaankin.

Tenttitilaan liittyvät asiat löytyvät palvelun etusivulta tenttis.utu.fi sekä opiskelijan ohjesivuilta (www.utu.fi/etentti).

PharmaCityyn voi tenttivarauksia tehdä 7.3. asti, jonka jälkeen avataan tenttitila kauppakorkeakouluun.

********************************************************************************

1.2
Auta kehittämään TYYn nettisivuja!

TYY uudistaa nettisivunsa tämän kevään aikana, ja toivomme myös jäseniltämme palautetta siitä, miten nettisivuja voisi kehittää. Mitä TYYn nettisivuilla ainakin pitäisi olla? Mitä nettisivuilta on tähän mennessä puuttunut? Mikä on ollut turhaa?

Kaikenlaista palautetta TYYn nettisivuista voi lähettää osoitteeseen tyy-tiedotus at utu.fi<mailto:tyy-tiedotus at utu.fi>.

********************************************************************************

1.3
Tule mukaan Challenge Turku -innovaatioleirille!

Challenge Turku on 24 tunnin innovaatioleiri kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille – alasta tai korkeakoulusta riippumatta! Leiri pidetään 25.–26.3.2014 Teutorin tiloissa Lemminkäisenkadulla. Leirin työskentelykieli on englanti.

Hakuaika leirille päättyy 28.2.2014. Alla tarkemmat ohjeet!

What? Challenge Turku is a 24 hour innovation camp for students organized by the University of Turku in co-operation with other higher education institutions in Turku, YES Network, the city of Turku and selected companies. The participants work in multidisciplinary teams to develop innovative solutions to given challenges. Every team has a dedicated tutor who will help and guide the team throughout the challenge.

When? 25-26th of March 2014

Where? University of Turku, Teutori, Lemminkäisenkatu 1

ChallengeTurku will kick off at noon on the 25th of March and end 24 hours later, at noon on the 26th. During the camp the participants work, eat, rest and have fun at the newly built and modern Teutori premises at the University of Turku. This year all challenges are about creating the student city of your dreams. The exact themes and challenges will be kept secret until the beginning of the camp – all you need to do is to bring your skills, knowledge, imagination and curiosity with you!

The Challenge Turku staff will divide the participants into multidisciplinary teams at the beginning of the camp. The team with the best innovations will be rewarded!
Participant registration to Challenge Turku 2014 is open from January 31 to February 28, 2014. The camp is limited to a maximum of 60 participants, accepted in the enrolment order. To make sure you are in, fill in your application NOW at:http://bit.ly/1bdjnfF

Additional information:
www.facebook.com/challengeturku<http://www.facebook.com/challengeturku>
Education manager Sari Stenvall-Virtanen,
sarsten at utu.fi<mailto:sarsten at utu.fi>

********************************************************************************

1.4
Keksi nimi LinkedIn-ryhmälle ja voita iPad mini!

Keksi nimi Turun seudun korkeakouluopiskelijat ja työnantajat yhdistävälle LinkedIn-ryhmälle ja voita iPad mini!

Kohtaamisia-hanke<https://mail.utu.fi/owa/UrlBlockedError.aspx> (ESR) ja Turun yliopiston, Turun AMK:n ja Åbo Akademin työelämäpalvelut ovat perustamassa yhteistä LinkedIn -ryhmää korkeakouluopiskelijoille, jo valmistuneille ja alueen työnantajille.

Ryhmän tavoitteena on toimia matalan kynnyksen kohtaamispaikkana alueen korkeakoulutetuille ja työnantajille. Ryhmässä voi keskustella työnhausta, jakaa linkkejä ja vinkkejä, saada neuvoja työelämäpalveluiden ammattilaisilta, harjoitella LinkedInin käyttöönottoa. Työnantajat voivat ilmoittaa ryhmässä työ- ja harjoittelupaikkoja, opinnäytetyönaiheita ja erilaisia projekti- ym. kurssitöitä.

Keksi nimi ryhmälle, ja lähetä nimiehdotuksesi viimeistään perjantaina 28.2.2014,https://www.webropolsurveys.com/S/E36D3BB13E6CB1E7.par

Voittajan valitsee raati, joka koostuu opiskelijoiden, työelämän, ja korkeakoulujen edustajista. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota erityisesti siihen, että nimi vetoaa kaikkiin kohderyhmiin: korkeakouluopiskelijat, jo valmistuneet, työnantajat ja yrittäjät. Raati arvostaa myös ehdotuksia, joissa tulee esiin yhteys korkeakouluihin ja Varsinais-Suomeen tai Turun alueeseen. Eduksi myös on, jos nimen voi tarvittaessa kääntää (tai sitä voi sellaisenaan käyttää) ruotsiksi ja englanniksi.

Raati valitsee kilpailun voittajan 5.3. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Raati varaa oikeuden olla käyttämättä voittajaehdotusta ryhmän nimenä. Raati voi muokata ryhmän nimen kilpailuun lähetettyjen ehdotusten perusteella.

Lisätietoja:
Anna Hirsikoski, Projektipäällikkö, Turun yliopiston Brahea-keskus
e-mail: anna.hirsikoski at utu.fi<mailto:anna.hirsikoski at utu.fi>
tel: 02 333 6232
gsm: 050 520 3038

********************************************************************************
********************************************************************************

2.1
OFFICE PARTY @ THE MONKEY

Rankan työviikon jälkeen pukumiehet ja assistentit löysäävät kravattiaan, avaavat ylimmät paidan napit ja vaihtavat vapaalle! Psykologian ainejärjestö Fobia ry järjestää yhteistyössä the Monkeyn kanssa huippubileet Office party-teemalla torstaina 27.2.2013 klo 22 alkaen.
Ota kaikki kaverit messiin ja tule pitämään mahtava ilta loistavassa seurassa! Ja muistakaa, mitä toimiston bileissä tapahtuu, sinne se jää. ;D 3e lipun hinta ei työnuurtajia paljon paina ja 100:lle ekalle tyylikäs haalarimerkki!
Rankat työt vaatii rankat huvit!!

MITÄ: Office party
MISSÄ: The Monkey
MILLOIN: 27.2.2013 klo 22 alkaen
MITÄ MAKSAA: 3e
MITÄ PÄÄLLE: Business-look"
Alla olevasta linkistä tapahtumaan, KLIK KLIK!!
https://www.facebook.com/events/238092723037736/?ref_dashboard_filter=upcoming

********************************************************************************

2.2
Nyt on taas koittanut se aika vuodesta kun Deltan ja Germanican legendaariset Bierfestit valtaavat Lynin. Oletko aina haaveillut matkustavasi Saksaan, tuohon oluen luvattuun maahan, tai oletko muuten vain suuri oluen ystävä? Nyt perinteiset saksalaiset Bierfestit ovat saapuneet sinun luoksesi!

Germanistit matemaatikkoystävineen ovat jo useamman vuoden ajan päässeet kokemaan Bierfestien hurmoksen. Haluatko sinäkin päästä osallistumaan näihin unohtumattomiin bileisiin? Saavu siis ystävinesi paikalle nauttimaan litran oluttuopeista ja viihtymään saksalaistunnelmaiseen Marilyniin torstaina 27. helmikuuta klo 22 alkaen!

Sisänpääsy näihin huikeisiin pirskeisiin maksaa 3€ ja nopeimmille luvassa mahtavaakin mahtavampi haalarimerkki!

MITÄ: BIERFEST 2014
MISSÄ: NIGHTCLUB MARILYN
MILLOIN: TO 27.2. KLO 22–04
LIPUT: 3€

Bileet järjestää Germanica ja Delta

Linkki facebook-eventtiin:
https://www.facebook.com/events/266898806808609/?ref_dashboard_filter=upcoming


It’s that time of the year again, the time for Delta and Germanica’s legendary Bierfest in Nightclub Marilyn! Have you always dreamed of travelling to Germany, the land of beer? Or are you just a huge fan of a real good Weizenbier? Well, now the traditional German Bierfest has come to you.

German students with their mathematics-friends have for years now been able to experience the wonderful atmosphere of the Bierfest, but now is your chance to join the unforgettable party as well! On the 27th of February at 22.00, grab your friends and head to Marilyn to have a good time whilst drinking beer out of 1-liter mugs.

Come quick, because only the fastest will receive an awesome Bierfest-themed badge. The entrance fee for all the fun is only 3 euros.

WHAT: BIERFEST 2014
WHERE: NIGHTCLUB MARILYN
WHEN: THU 27.2 10.00PM
TICKETS: 3e

********************************************************************************

2.3
Osakuntien Kerhoviikko

Osakuntien kerhotoiminnalla on yhtä pitkät perinteet kuin itse osakunnillakin, mutta kerhojen toiminta ja rakenne ovat muuttuneet paljon vuosikymmenten saatossa. Poissa on esim. hehkeä SHO juoksee, joka oli omana aikanaan suuresti suosittu juoksukerho, jolla oli jopa oma harjoituspaitansa. Mutta uusina tulokkaina ovat esim. Viski ja sikarikerho, joka tuo oman osansa elitismiä opiskelijan hernekeiton makuiseen elämään, sekä japanilaiseen riichimahjongiin keskittyvä mahjongkerho. Osa kerhoista on jo kauniisti ikääntyneitä, mutta silti vetreitä, kuten SKO:n Suomen vanhin punaviinikerho Chtr, jolla on oma pyöreä ja punainen pöytänsä.

Mukana toiminnassa on myös Yo-talojen asukastoimikunta.

        Kerhoviikon ohjelma (24.2.-2.3.): - lisää tapahtumia päivittyy. Seuraa FB tapahtumaa tai tarkista osakunnat.utu.fi -
        Maanantai:
        klo 18.00       Sohon Mahjongkerho @ Osakuntatila, Yo-talo B, Osissa
                        Tule tutustumaan japanilaiseen riichimahjongiin.
        klo 18.00       SKOn miestenkerho @ Kerhohuone, Yo-talo B, Osissa

        Tiistai:
        klo 09-18       Sohon Kahvi- ja pullapäivystys @ Osakuntatila, Yo-talo B, Osissa
                        Halpaa kahvia, hyvää pullaa ja erinomaista teetä. Myös sohvia.
        klo 18.00       Sohon Torwet @ Osakuntasali, Yo-talo B, Osissa

        Keskiviikko
        klo 18.00       SKOn Chtr (punaviinikerho) @ Kerhohuone, Yo-talo B, Osissa

        Torstaina
        klo 18.00       Sohon Tykittäjät @ Osakuntatila, Yo-talo B, Osissa
                        Elokuvailta HD-tykiltä ja pehmeiltä sohvilta.

        Perjantaina
         klo 18.00       SKOn jaloviinakerho @ Osakuntatalo Uusi-S, kirkkotie 6
        klo 19.00       S-Osakuntien rekryilta @ Osakuntatalo Uusi-S, kirkkotie 6
                        Tilojen ylläpidosta ja kehittämisestä kiinnostuneille.

        Lauantai
        klo 17.00       Sohon Biljardikerho @ Osakuntatila, Yo-talo B, Osissa
                        Tule tutustumaan ilmaiseen bilispöytään ja kehittämään taitojasi.

        Sunnuntai
        klo 16.00       Sohon Teekerho @ Osakuntatila, Yo-talo B, Osissa
                        Teekerhossa pääset tutustumaan erilaisiin teemakuihin ja -kulttuureihin.
        klo 18.00       Sohon lauta- ja korttipelikerho @ Osakuntatila, Yo-talo B, Osissa
        klo 20.00       Osakuntien saunakerho (ASS) @ Osakuntatalo Uusi-S, kirkkotie 6


Ei ole syytä valittaa, ettei sellaista toimintaa ole kuin haluaisi.
Osakunnilla on tarjolla tilaa, ja ottamalla napakasti yhteyttä hallitukseen (shohallitus at utu.fi tai sko at utu.fi) voit perustaa oman näköisesi kerhon!!!

        Lisää tietoa...
        Facebook         -> https://www.facebook.com/events/699488710072248/
        Kotisivu         -> http://osakunnat.utu.fi

********************************************************************************
********************************************************************************

3. Loppukevennys

Mies meni lihakauppaan ja kysyi:
-Saako täällä potkia ja sorkkia?
-Ei valitettavasti, mutta kärsiä ja maksaa saatte.

********************************************************************************
********************************************************************************

Terveisin
Salli Keinänen
Lauantailätinöiden päätoimittaja
sakakei at utu.fi

---
Ohjeita listaan liittyen (mm. unsubscribe)
http://tyk-ry.utu.fi/?sivu=tiedotus#kinfo
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140222/59ceae03/attachment-0001.html