KINFO: Lauantailätinät 25.1.

Salli Keinänen salli.k.keinanen at utu.fi
La Tammi 25 12:48:15 EET 2014


Tässä numerossa:

1. TYY:n tapahtumat & Tyaali –viestit (voit tilata tyyali-sähköpostilistan itsellesi suoraan, ks.http://tyy.fi/ylioppilaskunta/sahkopostilistat)
1.1 Opintotukeen useita muutoksia 1.8.2014 alkaen
1.2 Tiedekuntakohtaiset koulutuspoliittiset koordinaattorit valittu
1.3 Uudistunut aikakaus-Tylkkäri
1.4 TYYn blogissa tällä viikolla vuorovaikutuksen tärkeydestä
1.5 Kampuksella ja alayhdistyksissä tapahtuu

2. Tapahtumat
2.1 The Ugly T-Shirt Party
2.2 TipatOn
2.3 Anglica's Britpop
2.4 Torwisitsit
2.5 Beaanisitsit

3. Sekalaista
3.1 Asia Exchangen hakuilmoitus opiskelijavaihtoon ja työharjoitteluun
3.2 Kammio ry: etsii kirjoittajia kevään 2014 antologiaansa

4. Loppukevennys

********************************************************************************

1.1
Opintotukeen useita muutoksia 1.8.2014 alkaen

Kaikkia opiskelijoita koskee opintorahan indeksikorotus, joka on keskimäärin  noin 1,3 prosentin nosto opintorahaan. Myös opintolainaa korotetaan 100 eurolla kuukaudessa.

Opintolainaa  nostanut opiskelija on tähän asti maksanut opintotukiaikana pankille yhden prosentin koron lainastaan. Kesäkuun 2014 jälkeen korkoa ei enää makseta vaan koko korko pääomitetaan eli lisätään lainapääomaan. Kela voi myös maksaa korkoavustuksena pienituloisen opintolainan saajan opintolainan korot ja ilmoituskulut, kun opintolainan korkoja ei enää pääomiteta. Tämän etuisuuden hyödyntämiselle asetettuja tulorajoja nostetaan 10 prosentilla.

Uusien, syksyllä 2014 opintonsa aloittavien korkeakouluopiskelijoiden opintorahan määrää korotetaan 11 prosentilla. Samalla tukikuukausien määrää leikataan 6 kuukaudella. Mikäli opiskelija on nostanut  opintolainaa yhteensä yli 2 500 euroa ja suorittaa tutkintonsa määräajassa, Kela maksaa osan lainasta opintolainahyvityksenä.

Opintotukeen oikeuttavasta opintopisteiden vähimmäismäärästä ei ole vielä varmuutta.

Tarkempaa tietoa opintotuen muutoksista löytyy Kelan sivuilta:http://www.kela.fi/opintotuen-1.8.2014-muutokset

********************************************************************************

1.2
Tiedekuntakohtaiset koulutuspoliittiset koordinaattorit valittu

Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus valitsi kokouksessaan 16. tammikuuta tiedekuntakohtaiset koulutuspoliittiset koordinaattorit. Koulutuspoliittisten koordinaattoreiden tehtävänä on organisoida tiedekuntansa hallinnon opiskelijaedustajien toimintaa, pitää säännöllisesti yhteyttä TYYn koulutuspoliittiseen asiantuntijaan ja hallitukseen sekä yliopiston hallituksen opiskelijajäseniin.

Koordinaattorit (sähköpostiosoitteet ovat muotoa @utu.fi):
Humanistinen: Kaisa Vuori (kaalvu)
Yhteiskuntatieteellinen: Iiro Salomäki (imasal)
Kasvatustieteellinen: Elena Zhbankova (elena.a.zhbankova)
Oikeustieteellinen: Niko Nynäs (nialny)
Matemaattis-luonnontieteellinen: Juho Loukonen (jolouk)
Lääketieteellinen: Jyri Lähdemaa (jylahd)
Turun kauppakorkeakoulu: Sofi Laiho (sofi.a.laiho)

********************************************************************************

1.3
Eilen perjantaina ilmestynyt Turun ylioppilaslehti on täysin uudistunut aikakaus-Tylkkäri. Tylkkäri on tuhti 40-sivuinen lukupaketti, joka kartoittaa opiskelijaelämää ja maailman ilmiöitä laajalti.

Lue lehdestä muun muassa seuraavista aiheista:

Kadunmies on kuollut, mutta kodittomuus vaanii silti. Islannissa maa höyryää ja kansa pitää kieroutta arvossa. Mohammad Azizi on poliitikko, joka ei tiedä syntymävuottaan. Henry Brade luottaa Bitcoiniin ja vieroksuu valtiota. Uudet teknologiat lupaavat pitkää elämää. Venäjällä rakkauden uskotaan lähtevän hakkaamalla. Kaksitvå eroaa sovussa. TYYn hallituksessa puhetta johtaa puuma.

Turun ylioppilaslehti on tämän vuoden alussa uudistunut kerran kuukaudessa ilmestyväksi aikakauslehdeksi. Samalla lehti alkaa julkaista enemmän pelkästään verkkoon suunnattuja juttuja.

Paperilehden lisäksi Tylkkärin voi lukea näköislehtenä netissä:http://www.lehtiluukku.fi/pub?id=42984

Lisätietoja: www.tylkkari.fi<http://www.tylkkari.fi>

********************************************************************************

1.4
TYYn blogissa tällä viikolla vuorovaikutuksen tärkeydestä

Tällä viikolla TYYn blogissa kirjoittaa hallituksen viestintävastaava Mikko, joka pohtii vuorovaikutuksen merkitystä viestinnässä ja toivoo TYYn jäseniltä palautetta ja ideoita TYYn viestintään: http://www.tyy.fi/blogi/20140120/vuorovaikuta-ja-tule-vuorovaikutetuksi

********************************************************************************

1.5
1. TYYn jäsenille ilmaisia lippuja Turun ylioppilasteatteriin
2. Kinokoplan kevätsarja käyntiin 9.2.
3. Lajikokeilukurssi opiskelijoille

* * *

1. TYYn jäsenille ilmaisia lippuja Turun ylioppilasteatteriin

Turun ylioppilasteatteri jakaa yhteensä 60 vapaalippua TYYn jäsenille seuraavaan ensi-iltansa, HÄPEÄn esityksiin. TYYn näytökset, joihin kumpaankin on varattu 30 lipun kiintiö, ovat 29.1. ja 31.1. klo 19.00.

Liput jaetaan Turun ylioppilasteatterin teatteritilassa henkilökohtaista opiskelijakorttia vastaan 2 lippua / kortti / henkilö  ja lippujen jakoajankohdat ovat seuraavat:
ma 27.1. klo 14-15
ti  28.1. klo 15-16

Lisätietoja: http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2014/4530

* * *
2. Kinokoplan kevätsarja käyntiin 9.2.

Kinokoplan kevätsarja lähtee käyntiin sunnuntaina 9.2.2014. Sarjakorttien ennakkomyynti alkaa kuitenkin jo viikolla viisi, joten nyt on jo hyvä hetki herätä talviunilta elokuvien pariin!

Elokuvanäytökset järjestetän tuttuun tapaan Logomon MOVE 2-salissa (Köydenpunojankatu 14) sunnuntaisin klo. 17.00 & 20.00. Kevään näytösten sarjakorttien ennakkomyynti alkaa viikolla 5. Sarjakortteja voi ostaa TYYn kansliasta, Kirjakahvilasta sekä Bar Kukasta. Sarjakortti maksaa 22€ (sis. kauden 8 elokuvaa), opiskelijoille 20€. Sarjakortin voi ostaa joko klo. 17 tai 20 näytöksiin, kortti on näytöskohtainen. Sarjakortteja myydään myös Gadolla 29.1 klo. 11-> ja Assarin Ullakolla 28.1 klo. 11-15.

Sarjakortteja myydään myös Logomossa ennen näytösten alkua, mikäli niitä on jäljellä. Kannattaa olla nopea liikkeissään, sillä viime syksynä sarjakortit myytiin loppuun jo ennen ensimmäistä näytöstä! Yksittäislippuja kuitenkin myydään 10 min. ennen näytöksen alkua (lippu 5€, vaatii jäsenkortin 1€). Sarjakorttilaisen on siis hyvä tulla näytökseen paikalle 10 minuuttia ennen, jotta saa varmistettua paikkansa.

Kevään elokuvasarja ja lisätietoja: http://www.tyy.fi/ajankohtaista/2014/4533

* * *

3. Lajikokeilukurssi opiskelijoille

Etkö ole ennen harrastanut säännöllisesti liikuntaa? Tai onko liikunnan harrastamisesta aikaa ja tuntuu vaikealta aloittaa uudelleen? Etsitkö uusia kavereita ja tekemistä?

Kurssilla kokeillaan eri liikuntalajeja sekä annetaan tietoa liikunnasta. Tavoitteena on, että jokainen löytäisi kivan liikuntamuodon, jonka harrastamista voi jatkaa. Kurssi sisältää 8 vakiotapaamista ja kurssilaisten toivomia tutustumiskertoja eri lajeihin. Kurssin ohjaajina toimivat liikuntatuutorit ja yliopistoliikunnan ohjaajat.

Aika: maanantaisin 3.2. - 24.3.2014 klo 16.00-17.00
Paikka: Educariumin voimistelusali
Kurssimaksu 15 €
Lisätiedot: lajikokeilukurssi at gmail.com<mailto:lajikokeilukurssi at gmail.com>
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Lajikokeilukurssi_aloittelijoille_3859

********************************************************************************
********************************************************************************

2.1
BOOM SHAKALAKA ! Eivätkö joululahjat mielyttäneet ? Onko vaatekaapissasi jotain luurankoakin rumempaa ? Nyt on aika sonnustautua niihin t-paitoihin jotka eivät päivänvaloa tavallisesti näe.

Pulterit ja Forum Romanum iskee vihdoin härskit t-paitansa samaan soppaan, ja toivottavat sinut tervetulleeksi kemuihin, joissa ei tyylipisteitä jaella.

MITÄ - The Ugly T-Shirt Party
MISSÄ - The Monkey
MILLOIN - Torstai 30.1 klo 22
PALJON MAKSAA - 3€ (sis. T-paita haalarimerkin)

Pukukoodi : Rumin, hävyttömin, härskein t-paita (+ haalarit)


Briefly for our INTERNATIONAL FRIENDS :

Pulterit and Forum Romanum invite you to the most exciting overall party of January. So wear the ugliest t-shirt you've got and come celebrate with us to Monkey nightclub on thursday 30th!

Tickets cost 3 euros (t-shirt overall patch incl.)

Facebook:
https://www.facebook.com/events/632379990174073/?ref_newsfeed_story_type=regular

********************************************************************************

2.2
Vieläkö jollain on tipaton käynnissä? On aika ottaa varaslähtö tipattomasta ja suunnata juhlistamaan kuivan kauden päättymistä Deltan huippuhauskoihin TipatOn-bileisiin Night club Marilyniin 30.1 klo 22 alkaen. Bileet kustantavat vaivaiset 2 euroa. Tervetuloa mukaan! Bileitten facebook-event löytyy tästä linkistä:
https://www.facebook.com/events/488588571252312/?fref=ts

********************************************************************************

2.3
Anglica Ry tarjoaa jälleen lämmitystä ja upeaa musiikkia kylmään helmikuuhun, kun Dynamossa järjestettävä Britpop pistää kansan tanssimaan torstaina 6.2! Luvassa monipuolista brittipopin antia sekä huumaava tunnelma. DJ-hommissa Anglican omat lassiKKO ja matelias. Saavu ja ole osa mahtavaa ja menestyksekästä traditiota!

Pähkinänkuoressa:
6.2.
Dynamon alakerta
2€
22-04
K18
EI HAALAREITA

Once again Anglica Ry and Dynamo join forces to present to you the awesome musical explosion that is Britpop. Great music, great atmosphere, there is no reason for you to miss this party! Doors open at 10pm and close at 4 a.m. 2€ entrance fee. Anglica's own returning DJ's lassiKKO and matelias. Come and be a part of a grand and succesful tradition!

In a nutshell:
6.2.
Dynamo
2€
22-04
Age limit 18
NO OVERALLS

FB: https://www.facebook.com/events/555764774519003/

********************************************************************************

2.4
SHO ja Sohon Torwet järjestävät neljättä kertaa jo legendaarisiksi muodostuneet TORWISITSIT! Näille sitseille lauletaan sitsilauluja puhallinorkesterin säestämänä. Tämä on siis hieno tilaisuus päästä vihdoinkin kuulemaan ne aiemmilla sitseillä hieman hämään peittoon jääneet melodiat, sekä puhallinorkesterin ainutlaatuiset sitsilaulusäestykset, jotka tuovat upean säväyksen lauluihin... Sitsit on avoimet myös kaikille osakuntien ja torwien ulkopuolelta.

Sitsit pidetään Uusiksella to 30.1. klo 18.00, paikalle on hyvä saapua klo 17.30 hoitamaan maksut ym alta pois. Pukukoodina asiallinen/viininpunainen/Torwi

Ilmoittautuminen su 26.1. mennessä-> http://sho.utu.fi/?toiminta%2Filmoittaudu%2F

Hinta ->
Soholainen 15 euroa
Soittava torwi 12 euroa
joku muu 20 euroa (eli 15 sitsit + 5 pakkoliittymineen SHO:n)

Pukukoodexi -> asiallinen ja punainen tai torwitakki

Menyy -> (sisältää yhden snapsin, ruokajuoman (0,33), kahvin/teen sekä sen avecin.)
Lihaisa
Alkuruoka: Bataattisosekeitto
Pääruoka: Kiusaus (savuporo)
Jälkiruoka: Pannukakku
Kasvis
Alkuruoka: Bataattisosekeitto
Pääruoka: kiusaus (kasvis)
Jälkiruoka: Pannukakku

Facebook -> https://www.facebook.com/events/544213462340844/

Sitsiterveisin,
SHO & Sohon Torwet

********************************************************************************

2.5
Raikasta tammikuuta!

Uusiksen osakunnat aloittavat yhteistapahtumien vuoden Beaanisitseillä keskiviikkona 5.2. klo 19. Tällä kertaa sitsaamme Uusiksella (Kirkkotie 6) rehdisti ilman minkäänlaista teemaa. Laitamme vain päälle siistin arkiasun, istumme pöytään ja sitsataan klassiseen tyyliin.

Beaanisitsit tapahtumasta tekee sen beaanimyönteisyys hinnoittelussa. SHOn SKOn ja TPOn beaaneille osallistumismaksu on 12 euroa, civiksille 15 euroa ja heille, jotka eivät vielä ole liittyneet minkään osakunnan jäseneksi, hinta on 17 euroa. Pikainen liittyminen on toki mahdollista vielä ennen sitsejä, jolloin hinta tietenkin muuttuu beaanimalliseksi kuin salaman iskusta. Maksut suoritetaan käteisellä paikanpäällä.

Hintaan sisältyy ruokajuoma, snapsi, kahvi-avec sekä ateria, jonka voi valita kahdesta seuraavasta vaihtoehdosta:

Liha-menu:
-Vihersalaatti
-Kinkku-pekoni-pastavuoka
-Vadelmarahka

Kasvis-menu:
-Vihersalaatti
-Feta-kasvis-pastavuoka
-Vadelmarahka

Ilmoittautuminen tapahtuu SKOn netissä osoitteessa http://sko.utu.fi/ilmoittaudu ja viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 30.1. ellei 60 osallistujan kiintiö ole täyttynyt jo aiemmin.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös mahdollisista allergioista ja pöytäseuratoiveista (samassa tekstikentässä). Lisäksi tarvitsemme vielä sitseille tarjoilijoita sekä siivoajia seuraavaksi päiväksi, joten merkkaa myös, jos olet halukas tulemaan avuksi. SKOn ja SHOn beaaneille näistä nakeista ropisee luonnollisesti myös beaanipisteitä. ;) Tarjoilijoille sitsit maksavat ruuan kanssa 5 euroa, muuten tapahtuma on heille ilmainen; palkkiona on lisäksi talkoojuoma.

Laulukirja siis mukaan ja Uusikselle hyvissä ajoin ennen sitsien alkamista. Myöhästyjiä paheksutaan sekä rangaistaan seremoniamestarin ja laulunjohtajan parhaaksi näkemällä tavalla.

Pöydässä nähdään!

FB-eventti: https://www.facebook.com/events/448383845288297/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1
SHO: http://sho.utu.fi
SKO: http://sko.utu.fi
TPO: http://tyyala.utu.fi/tpo/
Uusi-S: http://uusi-s.utu.fi

********************************************************************************
********************************************************************************

3.1
AASIAN OPISKELIJAVAIHDOT JA TYÖHARJOITTELUT - Asia Exchangen hakuilmoitus

Jokaisen opiskelijan tulisi kansainvälistyä! Asia Exchangen haku on käynnissä seuraaviin Aasian vaihtokohteisiin vuodelle 2014:

*Universiti Putra Malaysia (Kuala Lumpur, Malesia)*
Uutuuskohde Kaakkois-Aasian sydämessä. Monipuolinen opintotarjonta tässä arvostetussa yliopistossa takaa unohtumattoman vaihtokokemuksen.

*Guangzhou University (Kanton, Kiina)*
Opiskele kiinaa 120 000 opiskelijan Mega Center –saarella modernissa Guangzhoussa. Tarjolla on poikkitieteellinen kurssikokonaisuus syksyllä 2014.

*Kasetsart University (Bangkok, Thaimaa)*
55 000 opiskelijan yliopisto on Thaimaan parhaimmistoa. Tarjolla on esimerkiksi kansantalous- ja insinööritieteiden kursseja.

*Siam University (Bangkok, Thaimaa)*
Yliopiston kanditason International Business Program on tarjonnut jo 20 vuoden ajan mahdollisuuden suorittaa opintoja yhden lukukauden tai vaikka koko
tutkinnon edestä. Voit opiskella kesällä!

*Prince of Songkla University (Phuket, Thaimaa)*
Eteläisen Thaimaan ensimmäisen yliopiston opetus kerää lukukaudesta toiseen kiitosta. Tarjolla on kymmeniä kursseja erityisesti kaupan, hallinnon
ja matkailun aloilta.

*Udayana University (Bali, Indonesia)*
Yliopisto on Indonesian parhaimmistoa ja vaihto on suosittu mm. pohjoismaalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten opiskelijoiden keskuudessa.
Kursseja on tarjolla esim. kaupan, kulttuurin ja matkailun aloilta.

Asia Exchangen lukukausimaksulliset vaihdot ovat tarkoitettu freemovereille, jotka eivät lähde oman korkeakoulunsa vaihtokohteisiin. Opetuskieli on
englanti. Haku tapahtuu Asia Exchangen kautta: www.asiaexchange.fi<http://www.asiaexchange.fi>

Hakuajat päättyvät:

Syyslukukaudet 2014: 31.5.2014

Kevätlukukaudet 2015: 30.9.2014

Työharjoittelupaikat:
Asia Exchangen kautta voi hakea myös työharjoitteluun Kiinaan ja Indonesiaan. Tarjolla on satoja paikkoja useiden eri alojen opiskelijoille.
Lisätietoa ja haku: www.asiaexchange.fi<http://www.asiaexchange.fi>

------

CALL FOR STUDY ABROAD AND INTERNSHIP APPLICATIONS – ASIA EXCHANGE

- Universiti Putra Malaysia (Kuala Lumpur, Malaysia) *NEW*
- Guangzhou University (Guangzhou, China)
- Kasetsart University (Bangkok, Thailand)
- Prince of Songkla University (Phuket, Thailand)
- Siam University (Bangkok, Thailand)
- Udayana University (Bali, Indonesia)

Asia Exchange's study abroad and internship opportunities are for freemover students. The language of instruction is English. Application is done via
Asia Exchange at www.asiaexchange.org<http://www.asiaexchange.org>

Application deadlines:
Autumn 2014: May 31, 2014
Spring 2015: Sept 30, 2014

Internships:
Asia Exchange offers internships in China and Indonesia. There are hundreds of places available for students from different fields of study. Learn
more at www.asiaexchange.org<http://www.asiaexchange.org>

********************************************************************************

3.2
Hei kirjoittaja!

Luovan kirjoittamisen opiskelijoiden yhdistys Kammio ry kutsuu pöytälaatikkokirjoittajat ja jo kokeneemmat kynäilijät osallistumaan kevään 2014 antologiaan! Julkaisuun kootaan Turun yliopiston opiskelijoiden kaunokirjallisia tekstejä valitun teeman ympäriltä. Antologia on oiva väylä tavoittaa lukijoita ja saada tekstinsä julki tyylikkäiden kansien välissä ja tasokkaassa seurassa. Toimituskunta antaa julkaistaviksi valituista teksteistä perinpohjaista palautetta ja tukee kirjoittajia tekstien muokkaamisessa kohti julkaisua.

Tämän vuoden antologian teema on Hirviö. Kaikenlaiset tulkinnat teemasta ovat tervetulleita, oli hirviösi sitten konkreettinen tai vertauskuvallinen. Kaipaamme erityisesti oivaltavia ja yllättäviä näkökulmia. Piileskeleekö hirviö sängyn alla vai peilissä – vai vertaistodellisuudessa? Onko monsteri kasvoton systeemi, pensaan alla majaileva mörkö, tuntematon alue kartalla tai väärinymmärretty hylkiö? Saako hirviö käsittelyssäsi kenties myytin Minotauroksen, hassun, hurjan hirviön tai lihaa syövän sairaalabakteerin muodon?  Hahmottuuko ihmiskunnan historia hirviöiden temmellyskenttänä tai puristaako yksittäisen ihmisen murhe kuin hirviön kuristusote? Pahuus voi piileskellä ihmisten välisissä varjotiloissa, mutta ehkä painajaisen pedon kasvot paljastuvatkin ystävällisiksi.

Lava on teidän. Vapauttakaa hirviönne, rakkaat tai kamalat!

Osallistumisohjeet:

Voit osallistua lyhyellä proosatekstillä tai runoilla, ja voit lähettää myös useamman kuin yhden tekstin. Tekstin tulee olla ennen julkaisematon. Tekstihaku päättyy 14.2.2013. Lähetäthän luomuksesi siihen mennessä molemmille päätoimittajille osoitteisiin miaout at utu.fi (Miia Outinen) ja makano at utu.fi (Maija Norvasto). Samoista osoitteista voit tarvittaessa kysyä lisätietoja.

Käytännön asioista, luethan tarkkaan:

-Kirjoita sähköpostiviestisi otsikoksi ”Hirviö”
-Tiedoston tulee olla .rtf tai .doc –muodossa
-Nimeä tiedosto tähän malliin: Antologia_OmaNimi
-Liitä yläviitteeseen tai tekstin alkuun ensimmäiselle sivulle nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tieto siitä, oletko luovan kirjoittamisen opiskelija (nykyinen tai entinen) vai et.
-Käytä riviväliä 1,5 ja fonttikokoa 12.
-Novellin maksimipituus on noin 12 000 merkkiä, sisältäen välilyönnit.
-Runoja voit lähettää enintään 6 kappaleen kokoelman. Runot voivat muodostaa kokonaisuuden, mutta se ei ole välttämätöntä. Asettele kukin runo omalle liuskalleen siinä järjestyksessä, jossa haluat niiden tulevan julkaistuksi.

Tekstihaun päätyttyä antologian toimituskunta on julkaisuun valittujen tekstien kirjoittajiin yhteydessä tekstin julkaisusta, oikoluvusta ja korjausehdotuksista.

Kirjoitusintoa!

Ystävällisin terveisin antologian toimituskunnan puolesta,

Päätoimittajat Maija Norvasto ja Miia Outinen

____
And shortly in English:

For every fiction writer in University of Turku, whether you are a novice or a pro:

Kammio ry, the student organization of creative writing, is collecting the yearly anthology. In this anthology we gather prose and poems written by the students of the University of Turku. The anthology will be published in the spring of 2014, and the theme is "Monster".

We would like to see all kinds of monsters, concrete and symbolic, insightful and surprising. Are your monsters hiding  under your bed or looking back at you from the mirror? Bogeymen in the garden, a faceless system or a misunderstood outcast? Maybe something mythical -- or just something deeply human? Show us your monsters, lovely and scary alike!

The deadline for the first versions is 14th February. E-mail your text by this date to the editors-in-chief Maija Norvasto (makano at utu.fi) and Miia Outinen (miaout at utu.fi). You can send more than one text, but do not send texts that have already been published elsewhere. You can write in Finnish or in English.

More details:
-Name your e-mail "Monster"
-Save your file as .doc or .rtf and name it like Anthology_YourName
-On the first page of your text put your name, e-mail address and whether or not you study/have studied creative writing in Turku
-Font size 12 and spacing 1,5
-The maximum length for prose is about 12 000 characters
-Max. 6 poems, each one on it's own page and in the order in which you want them published.

After the deadline for texts, editorial staff will be in touch with those whose texts have been chosen. After that writers shall have editor's comments and guidance with their texts.

Happy writing!

Editors in chief Maija Norvasto and Miia Outinen

********************************************************************************
********************************************************************************

4. Loppukevennys

Ennen kuin alat poistaa itsepäisiä tahroja vaatteista, merkitse ne vedenkestävällä tussilla ympyröiden. Näin pystyt helposti pesun jälkeen tarkistamaan lähtikö tahra.

Turussa on sattunut vakava lento-onnettomuus. Pienkone on pudonnut suoraan hautausmaalle. Pelastusmiehistö on tähän mennessä löytänyt 428 kuolonuhria.

********************************************************************************
********************************************************************************

Terveisin
Salli Keinänen
Lauantailätinöiden päätoimittaja
sakakei at utu.fi


---
Ohjeita listaan liittyen (mm. unsubscribe)
http://tyk-ry.utu.fi/?sivu=tiedotus#kinfo

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on poistettu...
URL: https://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20140125/36b90fb2/attachment-0001.html