KINFO: Hybridi ry:n syyskokous 2.12. klo. 17

Jouni Kujala jotakuj at utu.fi
Ke Nov 27 12:34:06 EET 2013


Heipparallaa kaikki luonnontieteilijät,

Kuten lähes kaikki ehkä tietävätkin, Hybridi ry on matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen kattojärjestö, joka ajaa kaikkien tiedekunna opiskelijoiden ja jäsenjärjestöjensä etuja tiedekuntatasolla. Kuten jäsenjärjestönsäkin, myös Hybridi valistee itselleen uuden hallituksen vuodeksi 2014 syyskokouksessaan.

Hybridi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 2.12.2013 kello 17.00 Luonnontieteidentalo 1:n luentosalissa X.  Äänivalta kokouksessa kuuluu jäsenjärjestöjen nimeämille edustajille, mutta itse kokous on avoin kaikille.

Jos olet kiinnostunut Hybridin puuhista tai haluaisit mukaan ensi vuoden toimintaan, olet aivan erityisen tervetullut paikalle. Hybridin hallitus koostuu puheenjohtajasta, sekä eri jäsenjärjestöjen edustajista, joille on nimetty oma vastuualueensa. Useat jäsenjärjestöt valitsevat ehdokkaansa Hybridin hallitukseen jo omassa syyskokouksessaan, mutta mikään ei estä muitakin innokkaita asettumasta ehdolle Hybridin syyskokouksessa. Toivottavaa kuitenkin on, että innokkaat tulevat hallituslaiset ovat asiasta yhteydessä myös omaan ainejärjestöönsä. Sääntöjen puitteissa hallitukseen voidaan valita jäsenjärjestöistä useampikin kuin yksi edustaja, kunhan kokonaismäärä pysyy sallituissa rajoissa, eikä asetelmaa koeta puolueelliseksi minkään yksittäisen järjestön kannalta.


Tervetuloa kokoustamaan!

Moona Rahikainen
Puheenjohtaja,
Hybridi ry

--

Viestin välitti:

Jouni Kujala
TYK ry, pj
jotakuj at utu.fi