KINFO: Ehdotuksia Viimeisen pisaran saajaksi?

Jouni Kujala jotakuj at utu.fi
Ke Marras 30 21:06:11 EET 2013


Ontullut jälleen aika valita tämän vuoden Viimeisen pisaran saaja. Viimeinen pisara on TYK ry:n vanhin ja perinteikkäin kunnianosoitus, joka myönnetään aktiivisesti toimintaan osallistuneelle ja hyvää ainejärjestöhenkeä viimeisen vuoden aikana osoittaneelle yhdistyksen jäsenelle. Viimeinen pisara on puukiulu, johon lisätään uusi nimilaatta jokaiselle palkinnon saajalle. Palkinto luovutetaan oluella tai muulla juomalla täytettynä.

Yhdistyksen kunniaohjesäännön mukaisesti Viimeinen pisara voidaan myöntää enintään yhdelle hengelle vuosittain. Istuvan hallituksen jäsenelle palkintoa ei voida myöntää. Valinnassa ansioksi katsotaan mm. yhdistyksen toiminnan ja hallituksen runsas avustaminen tai erityisen ansioitunut hallitustoiminta. 

Hallitus toivoo jäsenistöltä ehdokkaita perusteluineen palkinnon saajaksi osoitteeseen jotakuj at utu.fi. Ehdotusaikaa on sunnuntaihin 10.11. asti, minkä jälkeen hallitus päättää palkinnon saajan kokouksessaan. Viimeisen pisaran saaja julkistetaan ja palkinto luovutetaan Kaamosbileissä 19.11.

Aiemmin palkinnon saaneiden nimilistan löydät osoitteesta: http://tyk-ry.utu.fi/perinteet/


Terveisin

Jouni Kujala
TYK ry, pj
jotakuj at utu.fi