KINFO: Toimijoita Hybridi ry:n hallitukseen?

Jouni Kujala jotakuj at utu.fi
To Marras 17 22:22:30 EEST 2013


HYBRIDI RY:N HALLITUKSEEN ETSITÄÄN UUSIA TOIMIJOITA

Hybridi ry on Turun yliopiston matemaattis-luonnontieteellisten opiskelijajärjestöjen etu- ja yhteistyöjärjestö, jonka jäseniä ovat Asteriski ry, Delta ry, Digit ry, Nucleus ry, Pulterit ry, Statistika ry, Synapsi ry, Turun Yliopiston Kemistit TYK ry ja Naali ry. Lisäksi Hybridin toimintaan osallistuu In Vitro Aboensis ry lääketieteellisestä tiedekunnasta. 

Hybridi ry ylläpitää matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden välistä yhteistyötä ja toimii näiden edunvalvojana. Yhdistys ylläpitää suhteita ylioppilaskuntaan, sen alayhdistyksiin ja tiedekuntaneuvoston opiskelijajäseniin. Lisäksi yhdistys järjestää pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joista näkyvimpiä lienevät Syys- ja VappuStartti. Lisäksi yhdistys julkaisee vuosittain uusille opiskelijoille suunnatun Vaihtoehtoisen Opinto-Oppaan, VOOn.

Hybridi ry:n hallituksessa on perinteisesti ollut edustaja kustakin jäsenjärjestöstä. Nyt Hybridi ry:n hallitukseen etsitään uusia toimijoita toimikaudelle 2014. Hybridi ry:n hallituslaisten ei tarvitse olla oman ainejärjestönsä hallituksessa, mutta yhteydenpito omaan ainejärjestöön ja oman ainejärjestön toiminnan tunteminen katsotaan eduksi. Tärkein hakukriteeri on kuitenkin mielenkiinto yhdistyksen toimintaa kohtaan.

Hybridi ry:n hallitustoiminnasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Jouni Kujalaan (jotakuj at utu.fi) marraskuun 6. päivään mennessä. Ainejärjestön edustaja(t) Hybridi ry:n hallitukseen valitaan TYK ry:n syyskokouksessa 20. marraskuuta.


Terveisin,

Jouni Kujala
TYK ry, pj
jotakuj at utu.fi