KINFO: Pantilliset laina-Katalystit otetaan käyttöön

Jouni Kujala jotakuj at utu.fi
Ti Syys 24 10:57:30 EEST 2013


PANTILLISET LAINA-KATALYSTIT OTETAAN KÄYTTÖÖN


Ainejärjestö ottaa 2.10. järjestettävillä Pilttisitseillä käyttöön pantilliset laina-Katalystit. Katalystejä lainataan sitsipaikalla ennen sitsien alkua. Katalysteistä perittävä pantti on 15 €, joka maksetaan käteisellä lainaamisen yhteydessä. Jokainen lainattu Katalysti on numeroitu ja leimattu lainaamisen seurannan helpottamiseksi. 

Lainattuja Katalystejä voi palauttaa sitsien jälkeen Katalystien lainaamisesta vastaavalle henkilölle tai sitsejä seuraavan Toimisto-päivystyksen aikana. Pilttisitsien tapauksessa viimeinen mahdollisuus palauttaa lainattuja Katalystejä on siis torstain 3.10. päivystys klo. 12.00 - 13.15. Panttimaksun palauttamisen ehtona on, että Katalysti palautuu ainejärjestölle hyvässä kunnossa - repeytyneitä ja yhteenliimautuneita sivuja ei katsota hyvällä!

Varteenotettava vaihtoehto on oman Katalystin ostaminen sitseille. Katalystin uusin painos on valmistunut viime keväänä ja on myytävänä Toimistolla normaaleina päivystysaikoina. Katalystin hinta ainejärjestön jäsenille on 13 € ja ei-jäsenille 18 €. 


Terveisin,

Jouni Kujala
TYK ry, pj
jotakuj at utu.fi